Takip Et

DÜNYA GIDA GÜNÜ KUTLANDI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Gıda Günü Ankara’da kutlandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmed Akif Ersoy salonunda yapılan Gıda Günü Kutlamalarında bu yıl konu Suriye ve diğer ülkelerden açlık nedeniyle oluşan kitlesel göçleri konu alan “Göçün Geleceğini Değiştirin” sloganı idi.

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,Birleşmiş Milletler FAO Türkiye temsilcisi Yorıko Shoci bazı ülkelerinAnkara büyükelçileri,Ziraat Odaları başkanları,Sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,Birleşmiş Milletler FAO Türkiye temsilcisi Yorıko Shoci birer konuşma yaptılar.

Dünya Gıda Gününe Ziraat Odalarının standları damga vurdu.Özellikle Aydın Ziraat Odalarının ,Aydın ilçelerinde yetişen ve üretilen tarım üünleri ve mamullerinden oluşan standı büyük ilgi gördü. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,Birleşmiş Milletler FAO Türkiye temsilcisi Yorıko Shoci’nin bereber ziyaret ettikleri Aydın Ziraat Odaları standı,bu ziyaret sonrasında yoğun ilgi gördü.Katılımcıların yoğun ilgisi nedeniyle Efeler Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu ezilme tehlikesi yaşadı.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.