Takip Et
  • 22 Temmuz 2024, Pazartesi

Kıvırma Erman, kıvranma kardeşim

Senin gibi o kadar çok soran var ki; “bu Erman ne yapmaya çalışıyor?” diye. Lafı hiç evirip çevirmeyeceğim, Erman kıvırıyor, kıvranıyor.

Hikayeyi hatırlayalım, biliyorsun, ben Efeler Belediyesi’nin projesi olan Laperlanın durumunu anlatan yazılar kaleme aldım.

Fiilen Erman’ın olduğunu bildiğimiz mecra Aydınpost, benim, Fatih Atay ile birlikte Efeler Belediyesinin kasasını boşalttığımı ifade eden bir haber yayımladı.

2024 yılının başından seçime kadar olan dönemde, belediyenin kasasından bize 1.5 milyon TL aktarıldığını yazdı. Haberin yalan, belgenin sahte ve Erman’ın çamur attığını belgelerle kamuoyuna duyurduk.

Kurum kayıtlarımız olan sözleşme ve faturaları ortaya koyduk. Erman’ı da ifade ettiği tutarda bir para akışını ispatlamaya, ispatlayamazsa yayıncılığı bırakmaya davet ettik. Sonra ne mi oldu; Erman, “Para aldıklarını itiraf ettiler” diye bir haber daha yaptı.

Biliyorum, aklın almıyor, bizim ahlaki bakış açımızla örtüşmüyor çünkü bizim yayımladığımız belgeleri, kendi bulup çıkarmış gibi de lanse etti.

“Tatlı su kurnazlığı” yorumu yapmışsın, “Çakal algısı” deniyor iletişimde.

Sen diyorsun; “Erman, okurunun, Efeler halkının aklı ile dalga geçiyor”

Bir başka arkadaş; “Bu çocuk aklını yitirmiş olmalı” şeklinde endişesini dile getiriyor.

Erman, iş birlikçileri, üzerinden ticaret çevirdiği ajans ve kişiler ile ilgili atağa geçmem için bilgi ve belge gönderenlerin haddi hesabı yok. Özne bunlar olmadığı için konuyu saptırmanın da lüzumu yok.

Sana değil, ona sesleneceğim. Ne düşündüğümü sen de anla şekerim olur mu?

Kıvırma Erman!

Kıvranma kardeşim!

Ortaya attığın rakamı ispatla, yayıncılığı bırakacağım.

İspatlayamazsan da gereğini yap, sen bırak!

Sana bir çağrı daha, tüm bildiklerini ve bütün belgelerini yanına al, istediğin platformda canlı yayında tartışalım.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.