Takip Et

Ortaya küçük küçük

Sevgili sen. Gündemin baya yoğun. Eğer temasımız olmasa ülkedeki ve şehirdeki gelişmelerin bir çoğunu ıskalayacağım. Söylüyorsun diye biliyor, soruyorsun diye araştırıyorum.

Cemal Aydın Özpolat’ı tanımıyor olman çok normal. Hayat hikayesinden dersler çıkartılacak, kendisinden başkasına zararı olmayan bir insandı. Ölümü sırasında ve sonrasında yazılanları, konuşulanları okumuşsun. İyi insandı. Ömrünün son zamanlarında bu dünyada çok rahat ettiği söylenemez, oralarda rahat etsin.

Aydınspor taraftarlarının dernekleşmesinin altında yatan nedenleri sormuşsun. İnan bana hiç konuyu deşelemedim. Gökhan Yördem ve Kamil Kazankaya isimlerini gördüm oluşumun içinde. Şehrimizde kurumlara ve kişilere bağımlı hale gelen spor kulüplerinin geldiği nokta belli. Bir zamanlar Fenerbahçe’nin korkulu rüyası Aydınspor, çukura düştü. Onu bu çukurdan Gökhan gibi, Kamil gibi kulüple gönül bağı olanların çabası kurtarır. Takımı kimin yönettiğinden daha önemli olan bir şey var; taraftarı var mı, baskı unsuru mu? Evet, artık Aydınspor’un kurumsal bir taraftar grubu var. Tebrikler arkadaşlar.

Aydın’da CHP’ye gönül veren, oy veren, destek olan kitlenin AK Parti hükümetini savunan, öven, destek olana hiç tahammülleri yok. Sakın sen de böyle bir gaflette bulunma, paramparça ederler. Özlem Çerçioğlu’nun 2015 ve 2018 yıllarında Bilal Erdoğan’ın başkanı olduğu TÜRGEV’e bağış yaptığı ifşa olmasın diye Ergün Poyraz’ın yıllardır tüm şantajlarına boyun eğmesinin sebebi ne sanıyorsun? Kadın haklı, kadın akıllı ve başarılı. Zaten, “Başaranın kötülükleri, başaramayanın iyilikleri unutulur” anlayışını benimsemiş durumda. Eğer işittiğim rakamlar doğruysa AK Parti’nin ve hükümetin Aydın’da Özlem Çerçioğlu’ndan daha büyük destekçisi yok. Sana, bana dil uzatanların bugüne kadarki emekleri çöp olur.

Bana milletvekillerinin gündeminde neler vara ilişkin yapacağım çalışmanın akıbetini sormuşsun. İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ile yakın zamanda görüşüp onun gündemini sana aktarıyor olacağım. Evrim Karakoz’a da ulaşmaya çalışacağım. Sırasıyla tüm Aydın Milletvekillerine şehre dair gündemlerinin neler olduğunu soracağım.

Sen beni boş bırakma, sıkıştırmaya devam et. Sen de olmasan, kamu yararına işler yapma güdümü yitireceğim. İyi ki varsın şekerim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.