Takip Et

CHP’li gençleri yalnız bırakamam

Bugün CHP’nin Efeler Gençlik Kolları Kongresi yapılacak. Gençler toplantının ilçe binasında yapılacak olmasına tepkili. İki adaylı seçimde, Özlem Çerçioğlu ve güruhunun desteklediği adayın kazanması için yapılan yer seçimi, aksi bir etki yaratmış durumda.

 

Hani bazen sen bile beni taraflı ya da yandaş olmakla suçluyorsun ya; şekerim bunun sebebi şehrimizde otoritenin CHP'den seçilenler olmasından kaynaklanıyor. Aslında ben muhalifi bir karakterim ve yönetimlerde yanlış yapan aktörleri eleştiriyorum. Aydın’da AK Parti iktidar olsa emin ol, onları eleştirdiğim için o cephe beni aynı şekilde yaftalayacaktır. AK Parti yöneticilerinden öyle düşünen ve söyleyenler de yok değil.

 

Bunları sana neden anlatıyorum; CHP’li gençler, içinde bulundukları antidemokratik durumu duyurmak için benden yardım istiyor. Anlayacağın, CHP karşıtı olmakla suçlanan ben, CHP’nin öz evlatlarının hakkını savunmak için göreve çağrılıyorum. Çünkü, onlara antidemokratik uygulamaları dikte edenler karşısında doğruları söyleyebilen ender kişilerdenim.

 

Gönlüm, gençlerin ve gençliğin kazanmasından yana. Çoğu Büyükşehir ve Efeler Belediyesi çalışanı olan gençlere yapılan, “işinden, aşından olursun” baskıları değil, demokrasi galip gelsin. Yoksa kimse bana Aydın’da CHP’nin varlığından bahsetmesin. CHP tabelası insin, yerine ÖÇP tabelası asılsın.

 

Başka konu ve gündemlerin var. Onları başka bir gün konuşalım şekerim. Söz konusu gençlik ve gençler olunca, odağı dağıtmaya, işi sulandırmaya gerek yok. Akşama güzel haberler bekliyoruz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.