Takip Et

Çerçioğlu için çember daralıyor

Madem, merak ediyorsun şekerim. Sana, Çerçioğlu’nun Ergün Poyraz ilişkisiyle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi aktarayım.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yazar Ergün Poyraz’ın tüm ailesini belediyede istihdam ederek kendisiyle ters düşen kim varsa ona karşı yazılar yazdırıyordu. Yazı yazmanın ötesinde, küfürler ettiriyordu.

 

Bu işler için, bir dönem şimdilerin Küskünüm prensi Fatih Akkentli’yi kullanıyordu. Fatih, bir keresinde Ergün Poyraz’ın Denge Gazetesinde köşe yazması için tarafıma teklifte bulunmuştu. Ergün’e köşe verip kendilerinin hazırladıkları metinleri Ergün Poyraz adıyla Denge Gazetesinde yayınlayacaklardı. Böyle bir şeyin teklif edilmesi bile kabul edilemezdi. Tabi ki, kabul etmedim.

 

Ergün Poyraz’ın yazılarından kimler nasibini almadı ki? Metin Lütfi Baydar, Bayram İnci, Ali Çankır, Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, Ömer Günel…. Bunlar, sadece CHP’de olanlar.

 

Ancak bu isimlerin içerisinde, Özlem Çerçioğlu’nun Ergün Poyraz’ı, siyasi olarak kimi hedef aldıysa ona yazı yazdırdığını ortaya çıkaran Ömer Günel oldu. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla Ergün Poyraz’ın arasındaki ironik bağı partisinin ve halkın önüne koydu. Günel’e ve bir çok CHP’li siyasiye ağır hakaretlerde bulunan Ergün Poyraz’ın aslında Özlem Çerçioğlu tarafından yönlendirildiği ortaya dökülmüş oldu.

 

CHP yetkilileri, bugünlerde kendi üyeleri olan Ergün Poyraz hakkında disiplin işlemleri başlattı. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, konunun takipçisi olacaklarını belirttiler. Ergün Poyraz konusu, CHP’nin ve Ömer Günel’in çok yakından takip ettiği bir konu durumuna geldi.

 

Poyraz’ın, disiplin konusuna tepkisi sert oldu. Otomatikman oklar, Özlem Çerçioğlu’ndan tarafa döndü gibi gösteriliyor. CHP Genel Merkezinden ve Genel Başkan Özgür Özel’den, Ergün Poyraz ile kurduğu ilişkiden dolayı Özlem Çerçioğlu‘na bir tepki gelme ihtimali doğdu. Buna karşılık Aydın Büyükşehir Belediyesinden fonlanan basın, birkaç gündür Özlem Çerçioğlu’nun genel merkezdeki ağırlığından vs. bahsetmeye başladı.

 

Kendisini aday gösteren CHP Genel Merkezi’nin kendisini bu kadar sevdiğini ima etmeye çalışmak ayrı bir psikolojik mesele.

 

Sen de “ruh hali”, ben diyeyim “halin ruhu.” Aydın’ın yıllarını ve kaynaklarını yok etti Çerçioğlu’nun saçma sapan işleri, “hırsız” ve “arsız” güruhu. İnanmıyorsan, soruşturma ve kovuşturmalara bak. Bunların savuşturma hikayeleri de çok onlara beraber bakacağız, canımın içi. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.