Takip Et

Çeçrioğlu CHP’yi neyle tehdit edecek?

Vallahi bravo, benim görmediğim şeyleri sen görüyorsun. Bana, “Özlem Çerçioğlu’nun, büyük bir temizlik yaptığının farkında mısın?” diye yazmışsın. Dayanamadım aradım seni, söylediklerinin hepsi hatırımda.

 

Dedin ki; “Özlem Çerçioğlu, siyasetçisinden, bürokratına, medyasından, mafyasına, aylakçısından ayakçısına kadar kadro temizliği yapıyor, daha da yapacak…”

 

Çok ilginç;

Aklıma hemen son zamanlarda harcadığı isimler geldi ve sen;

“Fatih Akkentli, Tahsin Kocaman , Cengiz Süne, İbrahim Gürdal, gitti…

Sırada Barış Altıntaş, Polat Bora Mersin, Ertuğrul Yamen ve Hakan Olgaç var” diyorsun.

 

Aramızda kalsın diye söylediklerini sana bile geri bildirmiyorum, sadece “Ozan Çavuşoğlu’nun da telaşı var. Sıra kendisine gelmeden Nevzat Biçer Parkı’nı, Tekstil Park'taki gizli ortaklarının üzerine almak ve mekan sayısını çoğaltmak istiyor. Özlem hanım onu da süpürürse, yüksek harcamalarını karşılamaya devam edeceği işi ve işleyişi olsun istiyor. O yüzden mevcut kiracıyı çıkartmak için Anıl Yetişkin’i sıkıştırıyor” minvalinde anlattıklarını hatırladığımı bilmeni isterim.

 

Bir de Kılıçdaroğlu’na destek veren Çerçioğlu’nun Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile arasının açık olduğunu, bundan kaynaklı dışlanma yaşadığını belirterek, “Özlem hanım, ‘Ben Tayyip beyle iyi görüşürüm. Bunca yıl, onca suça rağmen koltuğumu korumama buna borçluyum. CHP beni aday yapmazsa AK Parti beni herhangi bir büyükşehirden aday yapar' gibi söylemlerle mesaj gönderiyor, inceden CHP’yi tehdit ediyor” diye konuşuyorsun.

 

Ne diyeyim şekerim;

Bugüne kadar söylediklerin doğru çıktı, sen hep bildin. Bunda da yanılıyor olamazsın.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.