Takip Et

Çerçioğlu Gürün’ün avucundan su içmeli

Avucundan su içmek: Herhangi bir işi iyi yapan bir kişiden onu öğrenebilmek ya da onun kadar iyi yapabilmek için kullanılan bir deyimdir.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’da AK Partili ve CHP’li milletvekilleri, il başkanları ve ilçe belediye başkanlarının bir arada olduğu bir toplantı düzenledi. Muğla’nın sorunlarının madde madde masaya yatırıldığı toplantıda herkes kendi üzerine düşeni yapacağının sözünü verdi. Kazanan ve kazanacak olan Muğla oldu.

Aydın’da yerel seçimlerden sonra böyle bir manzara ne yazık ki oluşmadı, oluşamadı. Her bir tarafın kendine göre bir araya gelmemek için gerekçeleri vardı. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş’ın, “Vali’nin koordinasyonunda Aydın için bir araya gelelim” çağrısı bunu kırdı ama havada kaldı. Özlem Çerçioğlu’nun, Vali Bey’e “Ben katılmam” dediği bilgisi var.

Konuyu çok uzatmanın bir manası yok. Aydın’da bir araya gelmeye engel olan tek şey; bunu yapacak olanların EGO’su. EGO, isteme mekanizmasıdır; olmasa kolunuzu bile kıpırdatamazsınız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve bir araya gelme sorumluluğu olan herkesi EGO’larını Aydın ve Aydınlı için bir araya gelme yönünde kullanmaya davet ediyorum. Benim EGO’m bu yönde çalışıyor. Bir gün nasıl olsa hepimiz öleceğiz. EGO’muzda… Toprağa karışıp böceklere yem olacağına Aydın’a hizmet olsun düşüncesindeyim.

Bunu nasıl yapacağını bilmeyenler de, yanı başımızdaki Muğla’dan örnek alsın. Osman Gürün’ün avucundan su içsin. Olmaz mı? 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.