Takip Et
  • 27 Ekim 2014, Pazartesi

Nazilli’ye yağmurlu havada su yok mu?

Şu sıralar Nazilli’ye çok sık gidiyorum. Her fırsatta ilçe halkı ile sohbet ediyorum. İlçe, ilçe ekonomisi, siyaset ve değişik konularda katılımcı bir kitle ile karşılaştığımı söyleyebilirim. Nazilli halkı, ilçesini çok seviyor.

Yerel seçimler sonrası yaşananlardan da oldukça rahatsızlar. Seçimden hemen sonra Nazilli Belediye Başkanı MHP’li Haluk Alıcık ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu arasındaki gerginlik, onları çok üzmüş. Nazillili olan Çerçioğlu’nun, Alıcık’a kızarak ya da partisinin adayını seçmemelerine tepki olsun diye Nazilli halkını cezalandırdığı ihtimalini, kabullenmiyorlar.

İlçede çok yaygın konuşulan, dilden dile dolaşan bir iddia var. Belediye meclis üyeleri tarafından ortaya atıldığı ileri sürülen o iddia da şöyle: Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘Yağmurlu havada, Nazilli’ye su yok’ dedi.

Bu iddia doğruysa Nazilli halkı, bunun kapalı kapılar arkasında değil de, alenice söylenmesini istiyor. Değilse de, büyükşehir belediyesinden, Efeler’den sonra en büyük ilçe olan Nazilli’ye hak ettiği hizmetin verildiğini hissetmek için sabırsızlanıyor.

İletmesi bizden... 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.