Takip Et
  • 2 Aralık 2013, Pazartesi

Her şey çok güzel olacak

Bugün, Denge Gazetesi için önemli bir gün. Çünkü Aydın basını tarihinde ilk kez günlük bir gazete, ilin tamamında okuyucuyla buluşuyor. Denge Gazetesi için önemli olan bu gelişme, Aydın basını ve Aydın için de son derece önemli...

Denge Gazetesini kuran Şemsettin Karpınar amcamızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun. Denge’nin bugünlere kadar gelmesini sağlayan Aydın Sarı, Atila Karpınar, Mehmet Candan ve Salih Özay ağabeylerime yürekten teşekkür ediyorum.

2. derece kan bağım olan, peşine takılıp gazeteci olduğum ve birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım Denge Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın’a minnettarım. Çünkü 10 ay önce gazetenin genel koordinatörü olarak bana görev verdi. Aldığım son derece radikal kararlar ve girişimlerde güvendi ve hep arkamda durdu.

Yaptıkları yazılımlarla Lütfi Altın ve Serhat Albayoğlu hayatımızın ve işimizin akışını inanılmaz kolaylaştırdı.

Denge’nin yenilenmesi sürecinde, birlikte çalıştığımız Cinfikir Ajans’ın sahibi Taylan Kozacıoğlu, ufkumuzu açan fikir ve eleştirileriyle bize büyük katkı sağladı. Yine Cinfikir ekibinden Asuman Yılmaz’ın da, önemli katkıları oldu.

Aydın Merkezde Mehmet Arkan, İncirliova, Koçarlı ve Germencik’te kardeşi Yahya Arkan, Çine ve Karpuzlu’da Cengiz Aslan Denge Gazetesinin abone bayiliği görevini üstlenerek bu görevlerini başarıyla yürüttü. Bunlara bugünden itibaren Nazilli’de Murat Gürkan da eklendi.

Aydın’da Sercan Örün, İsmail Şenli, Levent Atsak, Nazan Cura, Gamze Aşçıoğlu, Ramazan Aydemir, Çine’de Sezgin Madran, Osman Yurttaş, İncirliova’da Burhan Ceyhan, Nazilli’de Murat Gürkan ve Fadime Okuyucu yenilenme sürecinde üstlendikleri görevlerle değişime büyük katkı sağladı.

İnternet sitesi editörümüz Elvan Uyar ve gece editörü Fatih Algün ile Aydın Sayfası'nın sahibi ve yazarımız Süleyman Algün de, bu süreçte yaptıkları başarılı çalışmalarıyla Aydın genelinin yanı sıra, tüm Türkiye’de ve hatta dünyada Denge’nin bilinirliğini artırmayı başardı.

Hedef Ajans’tan Emrah Dinçer, Fatma Tekin ve Umut Dabbağ’ın birbirinden güzel haberleri de yayınımıza büyük katkılar sağladı.

Erdal Aydın, Hakan Akın, İbrahim Aslan, Ersan Aytepe, Emin Arkan gibi gizli kahramanlarımıza Aydın’dan Tahsin İlka ve ekibi, Nazilli’den Birsen Karlıdağ ve ekibi de dahil oldu. Germencik’te Necip Uyanık, gönül kapılarını sonuna kadar bize açtı.

İzmir Aslan Matbaası Müdürü Ahmet Toprak, Turkuvaz Dağıtım Ege Bölge Müdürü Menderes Yılmaz ve ekibinin inanılmaz yardımları oldu.

Bu sürecin koordinasyonu sırasında Avukatımız Murat Özcan ve yakın dostum, çok değerli ağabeyim Cem Ulucan sürekli yanımızda oldu.

Eşim ve 5 yaşındaki kızım Gülce, onlardan çalarak işe aktardığım zamanla ilgili sorun çıkarmayarak, büyük destek verdi.

10 aylık çalışma bugün en büyük meyvesini verdi. Denge Gazetesi yenilenen yüzüyle ulusal ebatta ve tüm Aydın’da okurlarıyla buluştu.

Teşekkürler Denge’nin yürekli ve çalışkan ekibi.

Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonrası için atılmış güzel adımlardı.

Birlikte başaracağız ve her şey çok güzel olacak.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.