Takip Et
  • 25 Ekim 2014, Cumartesi

İlahi seçim, sen nelere kadirsin

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, paralel yapının kendisine süikast düzenlemek istediği iddiasını ortaya attı. Adnan Kahveci ve Recep Yazıcıoğlu ile aynı kaderi paylaşmasını isteyenlerin emeline ulaşamadığını söyledi.

Yine geçtiğimiz günlerde AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, hacca gitti. Hac dönüşü başörtü kullanma kararı aldı. Meclis çalışmalarına başörtülü girmeye başladı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın dershaneleri kapatacağını söylemesi ile kamuoyunun öğrendiği AK Parti cemaat gerginliği, 17 Aralık’ta çok büyük bir savaşa dönüştü. 25 Aralıkla devam etti. Bu süreçte, Aydın’da en çok cemaatin referansı ile AK Parti listesinde yer bulan ve seçilen Ali Gültekin Kılınç’ın ne yapacağı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Kılınç, bu merakı sonlandıran, yazının girişinde bahsettiğim durumu kamuoyu ile paylaştı. Yani milletvekilliği seçimleri yaklaşınca.

Başartüsü ile kamusal alana girilmesi engeli kalkalı ne kadar zaman oldu. Fakat, AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, bunu yeni uygulamaya başladı. Yani milletvekilliği seçimleri yaklaşınca.

Algı yönetimi uzmanları, siyasetçilerimize daha neler yaptıracak ve hangi şekillere sokacak göreceğiz. Seçimlerin yaklaşması ile AK Parti’de başlayan bu durumun, diğer partilerin milletvekillerine de yansımasını bekliyoruz. Yaratıcılıklarını test etmek için bize de fırsat oluyor.

AK Parti’nin henüz bir hamle yapmayan diğer Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e tavsiyede bulunmak istiyorum. Ortağı olduğu firmanın logosunu, rabia işareti olarak değiştirse fena olmaz.

MHP’li Uzunırmak’ın etkili bir isimle iyi bir kavga ortaya koymasını, CHP’li Osman Aydın’ın uçuk bir proje ile Aydın tarımını uçurma vaadini, Metin Lütfi Baydar’ın CHP’nin iktidar olmasını sağlayacak formülünü bekliyorum. Bülent Tezcan mı; onun şimdilik bu tip şeylere ihtiyacı yok.

Milletvekili olmak isteyenler; öğreneceğiniz çok şey var. Tüm yaşamınızı facebook’ta paylaşarak, köy usulü entrikalardan medet bekleyerek yol alamazsınız. Daha profesyonel yöntemler bulmak zorundasınız.

Lütfen, şaşırma seviyemizin çıtasını daha yükseklere, hatta en yükseklere taşıyınız.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.