Takip Et
  • 8 Haziran 2023, Perşembe

Yaz geliyor Emin

Hayal kurmayı, kendimle konuşmayı çok seviyorum. Bu özelliğimi yakın gelecekte görecek olsan da başlığa kanma, o mesaj bana değil sana. İzahını sonda yapacağım.

Kim olduğumu, neler yaşadığımı, yaptıklarımı, yapamadıklarımı, düşüncelerimi, hülyalarımı, değerlendirmelerimi ve yorumlarımı sana anlatacağım. Aydınlanacaksın.

“Yazmak, yüzmek gibidir. Batmadıysan gerisi gelir!” Sözünün sahibi İsmail Güzelsoy’u ve onun gibi daha nice bilmediklerinle tanıştıracağım. Hayatına değer katacağım.

Kişiler, konuştukları ve yazdıklarıyla sınırlı kalmayacağım yaptıklarını koyacağım önüne. Güzellikleri de bulacak, iğrençliği de koklayacaksın. Onları tanıyacaksın.

Rüşvet çarkının içindeki zümrenin ‘ekmeği ile oynanmasın’ diye güzelim Aydın’ın ve bir milyondan fazla yaşayanının kaderi ile nasıl oynandığını kavraman için zamanımız bol.

Eğitim kurumu adı altında, kadro dağıtan iradenin rüşvetini meşrulaştıranı bilecek, bu vb. düzeni kuran suç örgütünün yasak, faaliyetlerinin serbest oluşuna şaşacaksın.

Ankara’da FETÖ ile mücadele edeceği yönünde yeminler edip Aydın’a atandıktan sonra örgütün ocağından, ağababalarının kucağından kalkmayan taklacıları bileceksin.

Şehirde siyasi partileri tabeladan ibaret hale getiren, memur ettiklerini ‘aktif siyaset yapıp tarafsız durmayı’ oynatan, başı bir yerde, kolları her yerde bulunan ‘vesayet’ adlı ahtapotu sen de fark edeceksin.

Cehalete maruz kalacak, entelektüel mevzulara dalacak ve ağır konuların ortasında yer alacaksın. En acımasız eleştiriyi bulacak, romantizmi zirvede yaşayacaksın.

Çelişkili, inişli ve çıkışlı bir ilişki başlatıyoruz seninle. Eşsiz zenginliğin, sonsuz fakirliğin olacağım. Sana söz, yazılmamış kitaptan alıntılar da paylaşacağım.

Ben seni seviyorum. Sen de beni seveceksin.

Sevgili okur;

Biliyorsun çeyrek asra yakın zamandır gazetecilik yapıyorum. Bilmiyorsan da şimdi öğrendin. Uzun zamandır ağabeylerim, mesleki ve manevi kardeşlerimle beraber yayın kuruluşları işletiyoruz.

Böylesine zor ve rasyonel düşünceyle bakıldığında gereksiz ve kimilerine göre ‘salakça’ olan bu şeyi neden yapıyoruz biliyor musun; Mesleğimizi, çok sevdiğimiz memleketimize ve sana katkıda bulunmanın yolu olarak gördüğümüz için.

Yazma, konuşma ve yayma işini, özgür alanda icra edebilmek adına işletmecilik kahrını da çekiyoruz. Çünkü böyle faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Sen de bir zahmet işe yaradığımızı hissettir olur mu?

Bugünden itibaren bedelini ziyadesiyle ödediğimiz bu mecralardan sana her gün yazıyor olacağım. 0.533 524 71 66 numaralı telefon ve whatsap hattım hep açık kalacak. Bir derdin, sıkıntın, eleştirin, yorumun, çözüm önerin ya da isteğin mi var? Sen de bana yaz, geliyorum! 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.