Takip Et

Kürşat Engin Özcan satar mı?

Nazilli Belediyespor’un satıldığı ve satılacağı haberlerini sen de okuyorsundur. Gerçekten satılıyor mudur yoksa birileri şehrin bu kutsalı üzerinden geyik, goy goy mu yapıyordur bekleyip göreceğiz.

Tasarrufun Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da olduğunu biliyorum. O’nun da sabun kalıbı gibi bir adam olduğu için sürekli kayganlaştırdığı zeminde ele avuca sığmayacağını sen de bil isterim.

Niyeti satmaksa ne yapar, eder yine de satar. Yok niyeti “Satıyorum” ayağına kaygan zeminine birilerini çekmekse, işler değişir. Nazilli halkı ve takım taraftarı konuyu yakından takip ediyor, biz de onları…

Kürşat, muhakkak bir yerleri ya da birilerini satıyordur. Bunun gerçekten Nazilli Belediyespor olup olmadığını yakın gelecekte anlarız. Vitrine takımı koyup, depodan başka değerleri müşterilerine sunuyor da olabilir.

Sana önce biraz Kürşat Engin Özcan’ın nasıl biri olduğundan bahsedeyim. İyi Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçmesi ile ünlü olduğunu düşünüyorsan, yanılıyorsun. Çok daha değersiz meziyetleri var.

Hatta kendisini en iyi tanıyan birinin anlattıklarını, aldığım izinle direk sana aktarayım. Aydın eski Ülkü Ocağı Başkanı Volga Cambazoğlu, gerçek Özcan’ı Aydın’da ilk tanıyanlardan biri.

Direkt kendisi anlatsın:

“Ben ocak başkanı iken Mehmet Uysal adında başarılı bir öğrencimiz vardı. Hukuk fakültesinden mezun olunca Aydın’da avukatlık bürosu açtı. Merkez ilçe yönetimine aldık. İki dönem bu görevi layıkıyla yaptı.

Üçüncü dönemde tüm karşı çıkmalarımıza rağmen ilçe başkanlığına aday oldu. Biz de rakibini destekledik. Kerata kongrede bizi yendi ve ilçe başkanı seçildi. Bununla kalmadı karşımıza il başkanı adayı çıkardı.

Biz Hasan Muti’yi destekliyoruz, Mehmet Uysal da Uğur Türkmen’i seçtirmeye çalışıyor. Sahada çetin rakibiz ama akşam aynı kahvede buluşuyor, dost sohbetlerimizi sürdürüyoruz.

Kongreye bir iki gün kala bir akşam yine kahvehanede aynı masada beraberiz, telefonum çaldı. Nazilli ilçe başkanımız Kürşat Engin Özcan aradı.

‘Nazilli teşkilatı olarak tüm birimlerimizle Hasan Muti’yi destekliyoruz. Bu işi Pazar günü Allah’ın izni ile bitiriyoruz Volga abi. Şimdiden hayırlı olsun’ dedi.

Benim yüzüm gülerken Mehmet Uysal’ın ki biraz düşmüştü ki, çok geçmeden onun da telefonu çalmaya başladı. Nazilli ilçe başkanımız Kürşan Engin, bu kez onu aradı.

‘Nazilli teşkilatı olarak tüm birimlerimizle Uğur Türkmen’i destekliyoruz. Bu işi Pazar günü Allah’ın izniyle bitiriyoruz Mehmet bey. Şimdiden hayırlı olsun’ dedi.

Mehmet ile birbirimize baktık. İkimizin de dudaklarından acı bir tebessüm yayıldı. O zamana kadar şehidimizin yeğeni, sempatik, avukat bir kardeşimiz diyorduk.

O gün, biz gerçek Kürşat Engin Özcan’ı aynı masada, aynı anda tanımıştık. İyi Parti’den AK Parti’ye geçince, daha geniş bir kesim tanıdı. Kesim kesim tüm toplum tanınmaya devam eder.”

Volga abiyi dinledik. Artık sen de tanıyorsun.

Benim çok bir şey söylememe gerek yok. “Benim iki ablam var. Biri Meral, diğeri Özlem. Onlar ne derse onu yaparım” derken, bugün nerelerde koştuğunu, neler yaptığını biliyorsun.

Şu güncel duyumu da atla istemem. AK Parti Nazilli teşkilatında Kürşat Engin Özcan ile ilgili çok ciddi rahatsızlıklar var. Yeni partilileri eskilerden daha hızlı tanımış olmalılar, değil mi?

“Nazilli Belediyespor satılıyor” haberlerini görünce ortaya çıkan iç sesimi sen de duy:

Nazilli’yi de satsa şaşmam!

“Bazı gruplara gönderdiği antik değeri yüksek metaları satamadığından ya da elinden aldırdığından telaşa kapılmış olabilir mi acaba?” diye düşünenler de vardır.

Bence bağımlı olduğu ‘satma’ dürtüsüyle hareket ediyor. Bugün “Nazilli Belediyespor’u satacağım” diyor. Satmadan duramaz. Ya bir şeyleri ya da birilerini satar.

Sen de dikkatli ol, Kürşat Engin Özcan’a bağladığın bir işin, ilişkin, çalışman ve şehrin varsa, tedbiri elden bırakma Nazilli!

Kürşat Engin Özcan’ı ara sıra sana anlatmaya devam edeceğim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.