Takip Et
  • 8 Eylül 2014, Pazartesi

“Vali ile iyi geçin...”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Aydın Valisi Erol Ayyıldız arasında yerel seçimler öncesi başlayan Özel İdare’nin mallarının devri kavgası son buldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama töreninde aralarındaki buzların erdiği, fotoğraflara yansıdı. Muhabirimiz Gamze Korkmaz, “30 Ağustos coşkusu buzları eritti” başlıklı haberle konuya dikkat çekti. Aradan bir kaç gün sonra Başkan Çerçioğlu, Vali ile barıştıklarını ve bunu kutlamak için de bir yemek düzenlediklerini meclis üyelerine duyurdu ve onları da ‘Barış Yemeği’ne davet etti. Basına kapalı gerçekleşen yemekten belediye personelinin servis ettiği fotoğraflar, barışı simgelemek için yeterliydi.

Barışma tamam, alışma sürecinin de tamamlanmasından sonra Aydın Valiliği ve Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir menfaatine ortak işlere imza atacaklardır diye düşünüyorum. Artık bahane kalmadı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi Aydın’a gelen Recep Tayyip Erdoğan ile 7 dakika özel görüşen Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı’ndan (dönemin Başbakanı) ne istedi? Ona neler söyledi hala bilmiyoruz. Çünkü, sır gibi saklanıyor. Fakat o görüşmede Erdoğan’ın Çerçioğlu’ndan ne istediğini ve ona ne söylediğini artık kestirebiliyoruz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.