Takip Et
  • 10 Haziran 2023, Cumartesi

T’yi eksik bırakırsan ne olur?

Ben sana her gün yazmayı vaat ettim, senden bana yazmanı istedim ya; çok iyi etmişim. Durmuyorsun. Ben de durmayacağım. Zaten durmayalım. Olur mu?

Çünkü memleketimizin ve milletimizin benim sana, senin de bana yazmana çok ihtiyacı var. Bunu birlikte karşılayacağız. Anlaşmaya uyduğun için teşekkür ederim.

Sana bugün Merhum Savaş Akçöltekin ile son konuşmamızı anlatacaktım. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile ilgili hafızamdan olaylar aktaracaktım.

Kocası Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olan Özlem Çerçioğlu’nun oğlunun da Umurlu Organize Sanayi Bölgesine başkan olmasını değerlendirecektim.

Birilerinin cinsel ve dinsel tercihlerinin faturasını milletin ödemek zorunda kaldığından ve bu nedenle oluşan rahatsızlıklardan filan bahsedecek; ufkunu açacaktım.

Senin gibi mesaj gönderen okurların verdiği bilgilerden özet yapacak, sorunları gündeme getirecek, muhataplardan çözümü için harekete geçmelerini isteyecektim.

Dünkü yazımın bir yerinde “Direkt” yerine “Direk” yazmışım. Sen de bunu fark ettin ve bu eksikliğimi, kusurumu yüzüme vurdun ya; bunun altında kalmamaya karar verdim.

Bir ‘T’ harfi eksik kalırsa ne olabileceği üzerine sana yaşanmış güzel bir örnek verecek, kendi eksikliğimle ilgili de pozitif ihtimaller dilediğimi kabul edeceksin.

Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş’ı tanıyor musun? Türkiye güzeli olmasının yanı sıra başarılı sayılabilecek bir siyası kariyere sahip. Son seçimde ilimizden milletvekili oldu.

Sarıbaş’ın basit bir siyasi kurulda görev alması ile başlayan siyasi yaşamında il kadın kolları başkanlığı, belediye meclis üyeliği, partisinde MKYK üyeliği yaptığını bilmelisin.

Siyasete başlama nedeninin bir tek ‘T’ harfinin eksik yazılmasıyla oluşan bir hatadan kaynaklandığını öğrenecek, ‘Direkt’ yerine ‘Direk’ yazmamı hoş göreceksin.

Seda Sarıbaş’ın kocasının adı da Sedat Sarıbaş. Aslında aktif siyasetçi olan Didimli iş insanı Sedat beydir. Bir kurula adı yazılırken ‘Sedat’ yerine sehven ‘Seda’ olmuş.

Hatayı düzeltmeyle uğraşmak yerine aile içinde o kuruldaki aktif görevi Seda hanımın yürütmesi yönünde bir karar verilince, Seda Sarıbaş’ın aktif siyasi hayatı başlamış.

T, harfinin eksik yazılmasıyla başladığı siyasi yaşamında Seda Sarıbaş’ın başarı merdivenlerini tırmanması sonucu ortaya çıkanı, isteyen kaç kişi var biliyor musun?

Sana tekrar teşekkür ediyorum. Bana eksiğimi, yanlışımı ve kusurumu gösterdiğin için. Sen de bana minnettar kalacaksın. İzahımla, bakış açına katkı koymuş olabilirim.

Sen de, ben de bilerek hata yapmayalım. Biraz da şans, kısmet ve nasibe bağlı bazı şeyler. Her yanlıştan doğru sonuç beklemeyelim yine de. Hatamı düzelttim bile…

Mutlu hafta sonları. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.