Takip Et
  • 14 Eylül 2023, Perşembe

Çoktan çok azdan az gider

Merak etme, Oylum Özen de senin gibi düşünüyor. O da, paylaştığı sempatik bir videonun siyasi içerikli köşeye malzeme olmasından biraz rahatsız olmuş.

Kendi oyunun iki sayılacağı diktesine ilişkin de makul bir açıklaması var. Öğrencilerin bunu sorgulayıp, sorgulamayacağını merak etmiş.

Bugün sorgulamasalar da bir gün muhakkak sorgulayacaklarını düşünerek, onların zihinine demokrasi konusunu böylelikle ekmiş.

Oylum Hoca ile öğrenciler arasında yaşanan diyaloğu kaleme alma gerekçem, ne hocayı ne de öğrencilerini siyasi bir içeriğe malzeme yapmak değildi.

Şehri kötü gidişattan kurtarması gerektiği halde kötü gidişata hizmet eden devlet yetkilileri ve siyasilerin tutumlarına karşı demokratik çözüm önerisi modeli ortaya koydum.

Bugün anlamasalar da, bugünküler anlamak istemese de belki ileride bir gün o günkülerden helal süt emmişler anlar diye düşünmüştüm ben de.

Fatih Atay ve Özlem Çerçioğlu kavgasında neler oluru merak ediyorsun. Açıkçası ben hiç merak etmiyorum. Biliyorum, her kavgada olduğu gibi bunda da; çoktan çok, azdan az gider.

Eğer bu şehirde siyaset kurumu düzgün çalışmaz, devlet mekanizmaları bugüne kadar olduğu gibi güçlüyü suçlu saymamaya devam ederse; en çok da senden gider, beden gider, bizden gider.

Sana hizmet olması için senden toplanan sonra da sana hizmet etsin diye Aydın Büyükşehir Belediyesine gönderilen paraları iddia edildiği, sokak röportajında vatandaşın söylediği ve mahkeme dosyalarında delilleriyle yer aldığı gibi Özlem Çerçioğlu ve ekibi çalmaya ve çaldırmaya devam eder.

Bir sonraki yazımda seni biraz göklere çıkaracağım. Şimdilik iyi günler. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.