Takip Et
  • 1 Ağustos 2023, Salı

Emekli mağdurdur!

Dünkü yazımın sonundaki hatam nedeniyle yaptığın uyarı çok kıymetli. “Etken bitiriyorum. Seviliyorsun” yazmıştım. “Edilgen” yerine sehven “Etken” yazdım, düzeltiyorum.

Denge Gazetesinin 25 yıl sonra günlük kağıt baskısına son vermemizle ilgili değerlendirmelerin için teşekkür ederim. “Çok geç kalınmış bir karar” ifaden doğru ama her şeyin de bir vakti var.

Denge Gazetesi günlük kağıt baskıdan dün itibariyle emekli oldu. Yayın hayatında 25 yılını 21 Temmuz günü doldurmuştu. Çeyrek asırlık deneyimini artık dijital mecralara taşıyacak.

Neredeyse kurulduğundan bu yana içinde bulunduğum Aydın Denge Gazetesi ile aynı gün emekli olmak bana da nasip oldu. 22 Temmuz günü hak etmiştim. Dün dilekçemi verdim. Artık emekliyim.

Denge nasıl dijital mecralarda yayın hayatına devam edecekse ben de fiilen çalışmaya, iş yaşamının içinde daha etkin bir şekilde var olmaya devam edeceğim. Üstüne prim de ödemeyeceğim.

Cumhur İttifakının üç ortağı gibi ben de emeklilerin mağdur edildiğini düşünenlerdenim. Lütfen seyyanen mi olacak, hangi yöntem kullanılacaksa kullanılsın, mağduriyetimiz giderilsin.

Emekliliğimle ilgili “Islatalım” yazmışsın. Hiç kurutmayalım. Sürekli ıslak, sıcak ve akışkan iletişimimizi ve ilişkimizi seviyorum. Sana da bayılıyorum.

Yarın memleket meselelerini konuşalım. Olur mu? 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.