Takip Et

Emin Aydın hakkında suç duyurusu

- Emin Aydın hakkında 9 suç duyurusu..

- Emin Aydın hakkında 8 suç duyurusu…

- Emin Aydın hakkında 5 suç duyurusu…

- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ayrı, bürokratları ayrı, belediye kurumsal olarak ayrı suç duyurularında bulundular.

Bana sık sık bu türden haberlerin linkleri geliyor. Hepsini büyük bir gururla okuyor ve içten içe büyük bir haz yaşıyorum. Bu türden yaklaşımları, şeref madalyası olarak görüyorum. Yüzlerce suç duyurusu var, açılmış davalar var. Beraat ettiğim durumlar var. Henüz, aldığım bir ceza yok.

Suçlandığım konuların tamamında Aydın halkının paralarını, imkanlarını ve yıllarını sahip çıkıyorum. Bunları istismar edenlere, ettiği ileri sürülenlere sorular yöneltiyorum. Koşullu tanımlarda bulunuyorum. Soruları cevaplamak, iddiaları çürütmek yerine sadece suç duyurusunda bulunmak ve bunu kendi bültenlerinde haber adı altında duyurumunu yapmakla yetiniyorlar.

Kendi durumlarını örtmek adına adaleti kullanmayı, yargı mensuplarını olayların içine dahil etmeyi alışkanlık haline getirmişler. Kanunsuzluklarını kanun yoluyla bastırmayı ilke edinmişler. Siyasetçiler dahil, toplulukları bu şekilde sindirmişler. Bu konuda inanılmaz derecede de başarılılar. Konuştuklarım ve yazdıklarımdan dolayı yaptıkları suç duyurusu neticesinde cinayet büroda ifademi aldıracak kadar yargı ve kollukta nüfuzları var. Kendi aleyhlerindeki soruşturma ve kovuşturmaları, zaman aşımına uğratacak kadar ötelenmesini sağlayabiliyorlar.

Ne diyor Aristoteles, “Adalet herkesin yasaların öngördüğü şekilde mal mülk sahibi olması erdemidir, adaletsizlik ise yasaları çiğneyerek başkalarının malını mülkünü gasbetmektir.” Biz de bunu diyoruz. Aydın halkına hizmete dönüşmesi gereken paralar yok oluyor. Aydın’ın bugünü ve geleceği çalınıyor, gasp ediliyor.

Aristoteles şunu da diyor, “Cesaret tehlikeli durumlarda yasalara uygun soylu işler yapmayı esinlendiren erdem iken, korkaklık bunun zıddıdır.” Bunu şiar ediniyoruz.

Aynı filozofun, “Mutlak güzel şeyler ve insanın kendi çıkarını gözetmeksizin ülkesi için yaptıklarıdır” tanımlamasının da keyfini sürüyoruz.

Eski Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit hadiseleri var. Eski İzmir Başsavcı Vekili Okan Batu hadiseleri var. Aydın Cumhuriyet Savcısı Muran Oran ile benim yaşadığım bir olay var. O olaydan sonra basın açıklaması yaparak, Çerçioğlu medyasına malzeme veren bir başsavcı var. Ve bütün bunların bir tarafında Özlem Çerçioğlu var.

Aydın’da Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının rüşvet aldıklarının belgeleri dolaşıyor, hukuk servisinde paralar çalınıyor. Ne bir operasyon var, ne bir hamle…

Aydın’da adli manada sorunlar var.

Ekrem Yiğit’e, Özlem Çerçioğlu’nun tüm pis işlerini organize ettiği ileri sürülen Erkan Karaarslan’ın şirketinden yatan paralar var. Okan Batu’nun dudak uçuklatan serveti var. İşin bir taraflarında da hep para var. Yani Aydınlının olan, Aydın’a yatırım ve hizmet olması gereken paradan paylananlar var.

FETÖ var, FETÖ Borsası var…

Bu konularda en küçük bir izahta bulunamayan başta Özlem Çerçioğlu ve diğer muhataplar var.

Bunları konuşuyoruz diye de suç duyuruları var. Varsın olsunlar… Kendi çıkarları doğrultusunda bizi de yargılasınlar. Mahkum da etsinler. Kutsal saydığım görevim nedeniyle yapılan her kötü hamleyi göğüslemeye, olumsuz sonuçlarını da şeref madalyası olarak taşımaya hazırım.

İddia edilen eylemlerini karşılığına denk gelen, “Hırsızlık”, “Haysiyetsizlik” ve “Şerefsizlik” tanımıyla pişkin pişkin davrananlar da, bu sıfatları taşımaya devam etmeye hazır görünüyorlar.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere Adnan Menderes’in memleketinde yaşanan bu hadiseleri görmesi gerekenler, görmezden geliyorlar. Ayrıntılar, detaylar uzun….

Özet; Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Aydın’a gelip Aydınlılara Adnan Menderes üzerinden safsata yapanlar, Adnan Menderes’i asanların, şimdi de memleketinin paralarını çalmasına, yıllarını idam etmesine göz yumuyor…

Sonuç; Emin Aydın hakkında bin suç duyurusu. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.