Takip Et
  • 21 Haziran 2015, Pazar

Hoşgeldin bebek

Ne kara bir haftaydı.

Tanımaktan keyif aldığım, her karşılaştığımda yüzünde ve yüzümde tebessüm olan, aramızda esprilerin uçuştuğu Tufan Karakurt ağabeyimin intihar haberi geldi, ilk...

Vizyonu ve fikirleriyle Denge’nin yeni sürecine çok büyük katkılar sağlayan Cinfikir Ajansın sahibi Taylan Kozacıoğlu’nun babası, Aydın’da tanıyan herkesin sevip saygı duyduğu Eski Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kozacıoğlu’nun kalp krizine bağlı ani ölüm haberini aldık ikinci olarak.

“Yıllık izine gidiyorum” diyen, izindeyken yokluğunu nasıl kamufle edeceğimizi düşündüğümüz Cem Ulucan’ın dayısının vefatını öğrendik, üçüncü olarak.

Nazilli’de gazetecilik denince akla gelen ilk isimlerden, ortalığı karıştırmayı iyi beceren ve bu yolla çok sayıda yanlışın önüne geçmeyi başarmış meslek büyüğümüz Şevket Altınayar ağabeyimizi kaybettik, dördüncü olarak.

Biz dört erkek kardeşiz, kız kardeşimiz yok ama ablam bildiğim Sevilay Uysal var. Onun muhterem annesi Gülten Teyzemizin ani ayrılışına üzüldük, beşinci olarak.

Çine’de beyefendilikte benim için ilk sırada gelen Avukat Doğan Yörük ağabeyimin gencecik oğlu Doğancan’ın tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını yitirmesine kahrolduk, altıncı ve son olarak.

Hepsinin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Çevremizde bir haftada bu kadar acı yaşadık.

Teskine, teselliye ve sevince çok ihtiyacımız vardı.

O haberi de Çine temsilcimiz Sezgin Madran verdi.

“Madran ailesine yeni bir birey daha katıldı. Tam bir geniş aile olduk” diye duyurdu güzel haberi.

Ayşe ve Elif’in ardından üçüncü kızı oldu Sezgin’in.

Hoşgeldin bebek, iyi geldin... 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.