Takip Et
  • 23 Ağustos 2023, Çarşamba

Polat Bora Mersin’e ne dersin?

Dün güne senin mesajlarınla başlamak inanılmaz keyifliydi. Ben konuyu CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının şehre verdiği zararlara çekmeye çalışıyorum, sen de CHP’ye olan tahribatını konuşalım istiyorsun.

Yazışma dilinde hiç sevmediğim o tek kelimelik cevabı kullanmayacağım. Çünkü biri uzunca yazdığım isteklerime karşılık sadece “peki” ifadesi kurunca acayip bozuluyorum. O yüzden Polan Bora Mersin’i mi konuşarak başlayalım, ne dersin?

Garanti süresi dolduğu için Özlem Çerçioğlu’nun hurdalığa bıraktığı Polat Bora Mersin’den bir il başkanı çıkacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bir an ben de bu düşünceye kapılmıştım. Özlem Çerçioğlu, Metin Lütfi Baydar iş birliğinde harcanmış adam.

Çerçioğlu, Bülent Tezcan ve Fatih Atay’a karşı delege seçimlerinde Baydar ile ittifak yaptı. Polat Bora Mersin de Efeler’de Baydar’a yakın isimlere biraz fazla yer vermiş. Mersin’i başından atmak için bahane arayan Çerçioğlu’nun da ekmeğine yağ sürmüş.

Garanti süresi dolsa, son kullanma tarihi henüz dolmamış olsa da, AK Partili Rıza Posacı’nın tabiri ile “Tepesi delik” olarak bilinen Polat Bora Mersin siyaset çöplüğüne atılmış. İl Başkanlığını da parti içinde “Küçük enişte” olarak bilinen, oğlu, kızı, gelini ve damadı Aydın Büyükşehir Belediyesinde çalışan. Kendisi de İmar A.Ş.’den huzur hakkı alan Hikmet Saatçi olacakmış.

Polat Bora Mersin ile Özlem Çerçioğlu’nun durumu düşmanlığa dönüşme noktasına kadar gidebilirmiş. Yakında tvDEN’da bana konuk olursa şaşmayacakmışız. Sen de şaşma diye bu öngörüyü seninle paylaşıyorum. Aslında kafamda bir sürü soru var. İnşallah gelir.

Polat’ı daha fazla konuşmaya gerek yok. Dün yazdıklarımla ilgili söylediklerine çok güldüm. Fatih Atay ve oğlu Eymen Atay’ın savunuculuğunu yapmakla suçluyorsun beni. Hatta Efeler Belediyesinde personele ödenemeyen maaşların nedeninin bana ödenen paralar olabileceği şüpheni dile getiriyorsun.

Ben sana, Aydın’da hizmete dönüşmesi gereken paraların kimler tarafından ve nasıl çarçur edildiğini anlatmaya çalışırken, senin bu kadar küçük düşünüyor olmana üzülmedim. Çünkü senin paralarını iç edenler, bu bakış açından besleniyor. Yani aslında sana müstahak. Senin dışında kalanlara ve tüyü bitmemiş yetime karşı sorumluluklarım var benim.

Efeler Belediyesinin kayıtları orada. Bize yapılmış aykırı, afaki bir ödeme bulursan şirketleri sana bağışlarım. Sana bunu yazdıran da şirretlerini piyasadan çeksin, bu şehre ve insanına daha fazla zarar vermesin, başka da bir şey istemem.

Başka şeyler de anlatacaktım ama bugünlük burada keselim. Gönlümdeki yerin baki. Gözümden düşecek cümleler kurmana üzülüyorum. Ben bir uyuyup uyanayım, yine görüşürüz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.