Takip Et
  • 27 Ağustos 2016, Cumartesi

Dengemiz bozulmasın

Aydın Denge gazetesi, bugün ve yarın, Söke Novada, Forum Aydın ve Nazilli Bomboo’da açılacak tanıtım stantlarıyla okurlarıyla buluşacak. Stantlarda okurlara gazete ile birlikte dergi formatında hazırlanan, “Eğitim Özel İlavesi” hediye edilecek.

Yaptırdığımız çalışmalarda gazete başına okunma oranı 51.8 çıkan ve Aydın genelinde günlük 2 bin 600 satış rakamlarına ulaşan Denge gazetesinin, internet sitesi de günlük ortalama 320 bin sayfa gösterimi alıyor. Apple Store ve Google Play’da bulunan ve ücretsiz Denge gazetesini gazete formatında okuma ve arşivine erişme imkanı sunan mobil uygulamamız da yaklaşık 30 bin kişi tarafından indirildi, günlük en az 17-18 bin kullanıcı bu uygulama ile Aydın’dan haberdar oluyor. Dün gazete ile birlikte dağıttığımız, bugün ve yarın da AVM’lerde açacağımız stantlarda ziyaretçilerimize hediye edeceğimiz “Eğitim Özel İlavesi” gibi ara ara yaptığımız sektör dergileri, uzun zaman iş yerlerinin, makamların ve evlerde salonların sehpalarını süslüyor.

OKUR ODAKLI YAYIN POLİTİKASI

Okur ordusu her geçen gün büyüyen Aydın Denge gazetesinin 25’i kadrolu, onlarca gönüllü çalışanı, yazarı, emektarı bulunuyor. Bu ekip, inancı, azmi ve çalışkanlığı ile Aydın halkına doğru ve hızlı haber ulaştırabilmek için canla, başla çalışıyor. Teknolojiyi ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Denge ekibi, yaptırdığı araştırmalar ve Google Analytics’in verilerinden çıkardığı sonuçlarla okur odaklı yayın politikası geliştiriyor. Birilerinin istediği ya da istemediği değil, Aydınlıların beklediği ve özlediği içeriği sunma gayretiyle çalışıyor. Cinfikir Ajans, Günaydoğu Arslan Matbaa, Tuna Ofset, İtimat Ofset, Printer Ofset, Turkuvaz Dağıtım gibi çözüm ortakları bulunan Denge, teknik altyapı ve yazılım konusunda Aydın’ın yetiştirdiği önemli beyinlerden olan Lütfi Altın ile çalışıyor. İsimlerini burada yazamayacağım, çıkarsız, beklentisiz, severek katkı sunan onlarca gönüllü gözlemcisi, danışmanı ve destekçisi bulunuyor.

AYDIN HALKI SAHİPLENDİ

Aydın’da yerel basının güçlenmesi, gelişmesi ve itibar kazanması konusunda da üzerine düşeni yapmaya çalışan Denge gazetesi, Türkiye’deki en iyi yerel gazetelerin arasında yer buluyor, mesleki toplantılarda örnek gösteriliyor. Aydın halkının sahiplenmesi ile bugünlere gelen Denge gazetesi, yine Aydın halkının sahiplenmesi ile yarınlarda da Aydınlıları aydınlatmaya devam edecek.

Bir de müjde vereyim; 1 Eylül’den itibaren Aydın basının önemli isimlerinden, değerli büyüğümüz Suat Deniz de Denge yazı ailesinde göreve başlıyor. Onun tecrübesi ve güçlü kalemiyle sizleri daha çok aydınlatacağımıza inanıyoruz.

Bugüne kadar Aydın Denge gazetesine desteğini esirgemeyen tüm okurlarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürü borç biliyor, bu borcu ödemenin yolunun daha çok çalışmaktan ve daha fazla üretmekten geçtiği inancıyla hareket ediyoruz, edeceğiz.

Esen kalın.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.