Takip Et
  • 26 Kasım 2014, Çarşamba

Kaset ve kasket sezonu

Aydın ve çevresinde Mart sonuna kadar sürecek olan deve güreşi sezonu başladı.

Arenalarda pehlivan develerin yanı sıra, sarı yağlıklı ve sekiz köşe kasketli adamlar ve hatta kadınlar da boy gösterir oldu.

Deve güreşi sezonu ve sekiz köşeli kasket defileleriyle eşzamanlı olarak, kaset sezonu da açıldı.

Henüz kamuoyunun gündeminde olmasa da, kasetçiler Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerine şimdiden hazırlanıyor, haberiniz ola.

Haziran’da milletvekili olma hayali kuranların yanı sıra, 30 Mart zafer sarhoşluğundan hâlâ kurtulamayanları, kasetçilerin gazabına uğramamaları için dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum.

Yakın geçmişte AK Parti'nin eski Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser’in ve Didim’in eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı’nın başına gelenleri yaşamak istemiyorsanız, attığınız her adıma ve söylediğiniz her söze dikkat edin.

Kasetçileri uzaklarda aramayın. En yakınınızdakilere, en güvendiklerinize, şoförlerinize, korumalarınıza, eşinize dostunuza, çoluk çocuğunuza, kendi mekanlarınızdaki güvenlik kameralarına ve şehirlerdeki MOBESE sistemlerine bile dikkat edin.

Ellerindeki gizli kayıtların demolarını şimdiden gazete ve yayın kuruluşlarına göndermeye başlayanlar, önümüzdeki aylarda kim bilir neler yapmaz.

Ortaya öyle görüntü ve belgeler koyarlar ki sekiz köşe kasketinizi bir anda ters çevirirler.

Size de tek bir seçenek kalır;

Kasketinizi bile alamadan, Aydın’ı terk etmek… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.