Takip Et
  • 19 Şubat 2014, Çarşamba

Başka acı yaşamayalım

Köy gezisinden dönen AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel’in konvoyunda meydana gelen kazada, Aydın’ın değerli ve genç işadamlarından Şener Pekgüzel’in yaşamını yitirmesi, hepimizi derinden üzdü.

Siyasetçilerimiz, başkan adayları hemen her gün bir köy veya beldeye seçim gezisi düzenliyor.

Bu geziler, bazen gövde gösterisine dönüştürülmeye çalışılıyor.

Hala eski bir siyasi anlayış olan “kimin konvoyunda daha çok araba varsa, halkın gözünde daha güçlü gözükür” mantığı ile hareket eden partiler ve adaylar var.

Seçimlere de daha 40 gün var.

Köylerde yaşayan seçmenlerin bu seçimde ilçe ve büyükşehir belediye başkanlıkları için de oy kullanacak olması, kırsaldaki seçim trafiğinin artmasına neden oldu.

Çoğu belediye başkan adayının veya partililerinin, belki ilk kez gittikleri köyler ve köy yolları var.

Genelde köylere seçim gezileri akşamları düzenlendiği için, tehlike bir kat daha artıyor.

Adaylarımızı ve onların konvoyuna katılan partilerine gönül vermiş vatandaşlarımızı, kalan 40 günde benzer başka acılar yaşanmaması için daha dikkatli davranmaları konusunda uyarıyoruz.

Seçimlere 40 gün kala yaşanan elim kazada amcasının oğlunu kaybeden Yalçın Pekgüzel’e ve ailesine sabırlar, Şener Pekgüzel’e de Allah’tan rahmet diliyoruz.

Yaşanan bu kaza sonrası propaganda çalışmalarına 3 gün ara verdiklerini açıklayan MHP Efeler Adayı Recep Taner ve CHP Efeler Adayı Mesut Özakcan’ı da, bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyoruz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.