Takip Et
  • 20 Kasım 2014, Perşembe

Beni de atadılar

Aydın’da bugünlerde atanıyormuş gibi seçilenlerin ve seçiliyormuş gibi atananların sayısı bir hayli fazla.

Akademisyenlerimizin seçiyormuş gibi yaptıkları, YÖK’ün liste başına getirdiği ve Cumhurbaşkanı tarafından atanan Adnan Menderes Üniversitemizin yeni Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a başarılar.

Delegeler AK’la karayı seçmekte zorlanmasın diye seçimli ilçe kongreleri öncesi ‘başkan’ atayan ve atadıkları adam kaybederse seçileni istifa ettiren iktidar partisinin il ve genel merkez yöneticilerine, demokrasimize sundukları bu değerli katkıları için teşekkürler.

İnternetteki okurlarımız fark etmeyecek olsa da, yazılarımı gazeteden takip edenler haklı olarak bugün niye birinci sayfada yazdığımı merak edecek. Şunu peşinen belirteyim ki, ‘Başyazar’ olma arzum ve her gün birinci sayfada yazma gibi bir niyetim yok.

Çocukluğumdan beri memurluğu hiç düşünmedim ve başkaları tarafından amir – memur ilişkisiyle yönetilmeyi ve hele ki torpille bir yerlere getirilmeyi hiç istemedim.

Fakat bugün üçüncü sayfadan geçici de olsa birinci sayfaya atanmamın yegane sebebi, yaklaşık bir yıldır yeni boyutu ve yayın anlayışı ile Aydın’ın tamamına ulaşan Denge’ye, halkımızın ilgisinin her geçen gün artmasıdır.

Bu ilgi beraberinde gazetemize olan reklam taleplerini de artırdı. Haliyle ben de reklam sayfalarımızı planlayan arkadaşlarım tarafından üçüncü sayfa dışarı edildim.

Kadrolu ve yan sektörlerindekilerle beraber yaklaşık 40 kişilik Denge ailesi ile dün sabah gerçekleştirdiğimiz toplantıdaki heyecan ve enerjilerine bakılırsa, arkadaşlarımın bundan sonra bana üçüncü sayfada kolay kolay yer vermeyeceklerini düşünüyorum.

Okurlarımızın gücü, reklam verenlerimizin sayfa tercihi ve her şeyden önemlisi az zamanda çok işler başarıp ‘sen yazmasan da olur’ dercesine gözlerimin içine bakan ekibimizin inisiyatifi ile birkaç günlüğüne birinci sayfaya sığınmak zorunda kaldım.

Affınıza sığınıyorum…

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.