Takip Et

Gündüz külahlı, gece silahlı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı, bir ‘fırıldak’ vakası ile de tarihe geçmiş oldu.

Meclis yönetiminin, BŞB Encümeni’nin ve ihtisas komisyonlarının seçimle belirlendiği, faaliyet raporu ve bütçenin görüşüldüğü bu önemli toplantıya, aynı zamanda ‘Karpuzlu Belediye Meclis Üyesi’ olan bir arkadaşıyla birlikte katılmayarak muhalefeti güçsüz duruma düşüren MHP Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kendi partililerince de ‘hain’ ilan edildi.

Herkes, daha iki gün öncesinde gerçekleştirilemeyen toplantı için hazırlanan tutanağa imza atıp, bu tutanakla gazetecilere poz veren Tuğrul Ozan’ın 48 saat içindeki değişim ve dönüşümünün gerekçesini sorguladı.

Aydın’da dün gün boyu bu konu konuşuldu ve daha çok konuşulacağa da benziyor.

Ozan’ın bu tavrı nedeniyle “Karpuzlulu olmaktan utanıyorum” diyenler bile vardı.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Karpuzlulu iki üyesinin ilk toplantıya katılmadıkları yönündeki haberlerden tatmin olmayan Karpuzlulu abimiz dün beni arayarak, bunun doğru olup olmadığını sordu.

Doğru olduğunu söyleyince de, sitemini şu sözlerle ifade etti:

“Benim dedem Tuğrul Ozan’ın köylüleri için ‘Gündüz külahlı, gece silahlı’ derdi. Demek ki doğruymuş. Hem kendini, hem kardeşini, hem de ilçemizi ve köyünü lekeledi. Büyükşehir’den hizmet gelse ne olacak? Karpuzlu Belediye Meclisi’ndeki MHP’liler, artık bunlarla hareket etmez. Özlem’in gözüne gireyim derken, Karpuzlu’nun ve partililerinin gözünden düştü. Artık Özlem Hanım, Hatipkışla ve Ektirli’ye hizmet yağdırır…”

Bu arada, Efeler ve BŞB Meclis toplantılarında şiddete maruz kalan gazeteci arkadaşlarımıza ‘ferdi kaza sigortası’ yaptırma ‘nezaketi’ gösterenler, keşke kendilerine de ‘siyasi kaza sigortası’ yaptırsaydı… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.