Takip Et
  • 20 Aralık 2014, Cumartesi

“Onlar gidici Aydın kalıcı”

Önceki gün İzmir’de başlayan 1. Aydın Tanıtım Günleri’nde, Aydın sevdalısı diğer kurum ve işletmeler gibi, Denge Gazetesi olarak biz de stant açtık.

İzmir’deki hemşerilerimize ve fuara gelen İzmirli konuklara, gazetemizi tanıttık ve gazetelerimizi hediye ettik.

İlimizin tanıtımı için hepimizin elbirliği yapması gerekirken, bunun nasıl bir ideolojik kavgaya ve gerginliğe dönüştürüldüğüne bir kez daha tanıklık ettik.

Tanıklık ettiğimiz bir şey daha vardı. Bazı akıllı İzmirlilerin, Aydın’ı ve Aydınlıları bizden daha iyi tanıyor olmalarıydı. Belki sadece bizim akıllanıp akıllanmadığımızı görmek için oradaydılar.

Aydınlıların İzmir’de oluşturduğu ve yakaladıkları bu önemli fırsatın basitleştirilmesi, önemsizleştirmesi ve gerginlik vesilesi haline getirilmesi, bence Aydınlılar tarafından sorgulanmalıdır.

Bu etkinlik için iddia edildiği şekilde tavır koyanlar kadar, bu iddialarla ilgili zamansız ağız boşluğu yapanlar da kendi ayaklarına kurşun sıkmıştır.

Olan yine Aydın’a olmuştur.

Orada stant açan bir işletme sahibinin kulak misafiri olduğum tepkisi, durumu özetlemeye fazlasıyla yetiyor:

“Bu ilin Valisi de, Belediye Başkanı da gidicidir. Ama Aydın kalıcıdır. Onlar bu işi önemsemese de birbirlerine meydan okusalar da biz Aydın’ı tanıtmak, Aydın için çalışmak zorundayız.” 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.