Takip Et
  • 6 Ekim 2021, Çarşamba

Aydın Milletvekili Yıldız’ın tokadı CHP’yi yıpratmaz

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, TBMM’de kadın danışmanını tokatlamış. Kadın da polise gidip, şikayetçi olmuş. İfade verip, yaşadıklarını anlatmış. İddialar bu yönde..

Milletvekili Yıldız şayet böyle bir şey yapmışsa, savunulacak bir yanı yok. Buna ihtiyacı da yok. Öyle ya da böyle bu yanlışı yapmışsa, tanıdığım kadarıyla çıkıp dobraca bunu söyleyebilecek karakterde birisi.

Böyle bir eylem gerçekleşmemişse, her çalışma ortamında yaşanabilecek ufak tefek bir hadisenin büyütülmesi şeklinde bir durumsa veya meselenin altında başka şeyler yatıyorsa, Hüseyin Yıldız çıkar bunu da söyler. İnanın, ben de buna yürekten inanırım.

“Niye?” diye soracak olursanız, hakkında daha önce de çeşitli şaibeler ortaya atılmış olmasına rağmen, bana göre mevcut 8 Aydın milletvekilinden sözüne, duruşuna, karakterine itibar edilecek, doğruya ‘doğru’, yanlışa ‘yanlış’ diyebilen 2-3 milletvekilinden birisi de ondan.

Hüseyin Yıldız’ı aklama derdinde değilim. Elbette bir Aydın Milletvekili’nin adının böyle bir olayla gündeme gelmesi çok üzücü. Fakat asıl üzücü olan, Hüseyin Yıldız’ın karıştığı iddia edilen bu hadise üzerinden CHP’nin yıpratılmaya çalışılması.

Aydın Milletvekili Yıldız, iddia edildiği gibi kadın danışmanını tokatlamışsa bile, bu CHP’yi yıpratmaz. Sadece bu hadise değil, Aydın’da CHP’de olup biten ya da Aydınlı CHP’lilerin karıştığı hiçbir olay CHP’yi yıpratmaz.

Şayet yıpratmış olsaydı;

Adı seks ve uyuşturucu partilerine, tecavüz olaylarına karışan, Kaymakam’ın evini basan Didim Belediye Başkanı, çoktan CHP’den ihraç edilirdi.

Atatürk portresi önünde, telefonda görüntülü görüştüğü kadınla mastürbasyon yapan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı değil belediyeden, Kuşadası’ndan bile kovulurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçta kokain ile yakalanan Söke İlçe Başkan Yardımcısı ve onun ağababalarının değil CHP’nin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin büyüklüğüne zarar vermeye devam etmesine göz yumulmazdı.

Bu örnekleri daha da çoğaltabilirim…

Demem o ki, bunların yanında CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın karıştığı iddia edilen hadise, inanın çok hafif kalır.

Tüm bu yaşananların, Aydın’daki gerçek CHP’lileri çok üzdüğünü, incittiğini de biliyorum ama o CHP’lilerin mecburi suskunluğu da tüm Aydın’ı üzüyor.

Siyaseten Hüseyin Yıldız üzerinden CHP’yi tokatlamak isteyenlere de hak veriyorum ama asıl tokatçıların Aydın’da olduğunu bilseniz; onu da yanınıza alıp, “Gel Aydın’daki tokatçıları birlikte tokatlayalım” dersiniz.

Tokatlamaya da, sosyal medyada her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanı’nı diktatörlükle suçlayıp, Aydın’da bir diktatörün kuklası olmuş zavallı milletvekillerinden, il ve ilçe başkanlarından başlayın.

Sıralamasını da Hüseyin Yıldız size söyler… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.