Takip Et
  • 4 Nisan 2013, Perşembe

e-gazete

Eee artık bizim de bir e-gazetemiz oldu. 

Yayın hayatına başladığı 1998 yılından bu yana sürekli kendini yenileyen Denge Gazetesi, 31 Mart 2013 Pazar gününden itibaren elektronik ortamda da okuyucuları ile buluştu. 

Şimdilik sadece App Store’da kullanıma açılan Denge, en kısa sürede diğer mobil ve tablet işlemcileri için de yayına sunulacak.

Bizi e-gazetemizden takip edecek okurlarımız, dünyanın neresinde olursa olsunlar cep telefonları ve tablet bilgisayarlarından bayideki gazete tadında Denge’ye erişebilecek.
Yaklaşık 4 ay önce Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nce Marmaris’te gerçekleştirilen seminerde, artık gazeteler için de elektronik yayınların kaçınılmaz hale geldiği, Türkiye’deki ve dünyadaki birçok örneği ile anlatılmıştı.

Denge Gazetesi ailesi olarak, bu seminerin hemen akabinde kafamızda oluşturduğumuz e-gazete fikrini, bugün gerçeğe dönüştürmüş olmanın ayrı bir keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bizi elektronik ortamda takip edecek okurlarımızı sürüm sürüm süründürmemek için de, her şeyden önce bu işe gönlünü koymuş teknik arkadaşlarımız, geliştirecekleri yeni sürümlerle e-gazetemizi daha keyifli ve faydalı hale getirecekler.

Yakın zamanda gazetemizin tüm arşivine de, e-gazetemizden ulaşılabilecek.

Sadece gazetemiz değil, Aydın için de ayrı bir gurur vesilesi olarak gördüğümüz e-gazetemizi daha da geliştirilmemizi sağlayacak fikir ve önerilerinizi de bekliyoruz.

Denge’nin ve kardeş yayın kuruluşlarımızın internet siteleri ile arka planda kullanılan haber otomasyonları ve diğer programları tasarlayan, geliştiren ve sürekli güncelleyen Serhat Abi’ye ve Lütfi kardeşimize sonsuz teşekkürler.

Bu konularla ilgili ayrı bir mesai harcayan ve dijital heyecanını hiç yitirmeyen, Serhat Abi ve Lütfi’ye bilgisayar programcılığı ile yerel yayıncılığın entegre hale getirilmesi için rehberlik eden Emin’e de ziyadesiyle teşekkür ediyoruz.

Devir değişirken yerinde sayarak devrilmeyi beklemek yerine, gazetemizi ve dolayısıyla okurlarımızı yeni teknolojilerle ve yeni yayın platformları ile buluşturmayı ve kendimizi sürekli yenilemeyi sürdüreceğiz.

Denge’yi elektronik ve dijital ortamda geliştirirken, geleneksel yayınımızı da ihmal etmiyoruz. Halen Aydın merkez, Çine, İncirliova, Germencik, Köşk, Koçarlı ve Karpuzlu’da ve buralara bağlı beldelerdeki bayilerde satışa sunulan Denge, yeni oluşturduğumuz işbirlikleri ile 1 Nisan’dan itibaren artık İncirliova, Koçarlı, Çine ve Karpuzlu’nun köylerinin tamamına sabahın erken saatlerinde ulaşmaktadır.

Çine’nin Çöğürlük Köyü'nde kahvehane işleten Sunay Üner, Denge’yi her gün Aydın ya da Çine’ye giden köy minibüslerinin şoförlerine bayilerden aldırarak getirtmek yerine, sabah kahvesini açtığında diğer gazetelerle birlikte kapısının altından atılmış olarak bulmakta ve müşterilerinin masalarına koyabilmektedir.

Hedefimiz, Denge’yi sadece yukarıda saydığım bölgelerde değil, en kısa sürede Aydın Büyükşehir Belediyesi sınırlarının tamamında okuyucularımızla buluşturmaktır.

100'e yakın ülkeden ziyaret alan internet sitemizin, günlük 30-40 binlere ulaşan sayfa gösterim sayısı da her geçen gün katlanarak artmaktadır.

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana emek ve katkı sunan tüm ekip arkadaşlarımıza, yazar kadromuza ve yayınlarımızı takip ederek bize büyük güç katan tüm okurlarımıza tekrar teşekkürler.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.