Takip Et
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi

Siyonistler rahat ve mutlu uyuyamaz

Sevgili dostlar; devletimiz ve milletimiz Amerika denen ve dünya siyonizminin başkenti olan ülke ile fiili anlamda savaş halinde.

Başkan Trump denen kişi dünya siyonizmine şirin ve sempatik görünebilmek için Türkiye ile savaş hali almıştır.

Bunu biz tarihte çok gördük. Bu savaş hali bütün yönleriyle haçlı savaşlarına çok benzemektedir. Haclı seferleri demek Hıristiyan dünyası, Yahudi dünyasının birleşip o günkü güçlü Müslüman devletine saldırıya geçip ortadan kaldırmayı hedeflemişlerdir. Asırlar boyunca bu hep böyle olmuştur. Bugün de böyle oluyor. Zira 20 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti askeri siyasi ve diğer alanlarda hızla yükseldiği gibi yeryüzünde yasayan iki milyar Müslüman’ı da uyandırmakta ve bu durum evenjelistlerin uykusunu da kaçırmaktadır.

Bugün Mısır İslam diyarında demokratik bir ortamda secim olsa, USA kuklası Sisi’nin Recep Tayyib Erdoğan’ın karşısında hezimete uğrayacağı kesindir. Bunu en iyi bilen dünya siyonistleri evlerinde rahat ve mutlu uyuyamazlar ve uyumuyorlar.

Türkiye’de bütün kurumlar bu savaş halinde ellerinden geleni yapmalıdır. Bu kurumların sayısı 30’dan fazladır. Bana göre bu kurumların ilk sıralarında Diyanet İşleri Başkanlığı gelmektedir.

Bu Haçlı saldırısı esnasında Diyanet ne yapabilir? Bana göre geçici bir süre bireysel yasam alanı veya diğer alanlarda Müslüman’ın geçici bir süreliğine dolarla ilişiği kesilmelidir diye de fetva verebilir. Bu meselenin Diyanet’te en kısa zamanda karar verilip kamuoyuna açıklanması gerekir diye düşünüyorum.

Bu duygularımı Diyanet İşleri Başkanı Özel Kalem Müdürü’ne aktardım ve müdür bey de sayın Başkan’a ileteceğini söyledi.

Bir mümin ve İlahiyat Fakültesi mezunu olarak benim Allah’tan duam şudur ki; bu Haçlı ve siyonistlerin karşısında Türkiye ve Müslümanları mahcup eyleme Ya Rabbi.

Kurban Bayramınızı en kalbi duygularla tebrik eder, milli birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını dilerim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.