Takip Et
  • 6 Ağustos 2018, Pazartesi

Çağdaş Firavun Trump üzerine

Değerli kardeşlerim; çağdaş Firavun Trump üzerine düşüncelerimi sizlere aktarmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi geçen gün USA adlı dünyanın bir numaralı emperyalist ülkesi bir karar aldı. Ülkemizin iki bakanı ile ilgili olarak alınan bu kararlar 70 yıllık demokrasi tarihimizde ilk defa olmaktadır. 70 yıl boyunca USA ile çok kavgalarımız oldu ama ilk defa başımıza böyle hukuksuz ve ahlaksız bir kararla karşı karşıyız.

Bize geçmişte 1974’teki Kıbrıs Barış Harekatı sonrasında silah ambargosu ilan ettiler. Neden Bunu yaptılar? Kendileri Hıristiyan’dı. Kıbrıs’ta da Hıristiyan Rumlar vardı. Yani dinden kaynaklı bir siyaset uyguladılar.

Şimdiki durum, çok acayip bir durumdur. İki bakanla ilgili alınan karar korkunç boyutta, aşağılık derecesinde, hukuksuz ve ahlaksız bir karardır.

Türkiye’nin iki bakanının mallarına el koyma. Bu bakanlar Amerika’ya gitse belki tutuklanacaklar anlamı taşıyor. Bu kararı da mahkemeden aldıracaklar, biz yapmadık mahkeme karar verdi diyecekler. Halbuki Papaz’la ilgili kararı veren bağımsız mahkeme onlar için önemli değildir.

Bu hareketler beni tarihin derinliklerine götürdü. Bundan 3200 yıl önce Mısır’da bir Firavun yaşıyordu. Adı 2. Ramses idi. Bu Firavun Ortadoğu’da korkunç boyutlarda sömürü düzeni kurmuştu. Bütün bunların sonucunda kendisini rab ilan etmiş, bütün insanlara kendisini ilah edinmelerini istemişti.

Bu zaman diliminde köleleriyle ünlü Firavun mabedini yaptıracak kadar ileri gitmişti. Bu esnada karşısına Musa Peygamber ile kardeşi Harun Peygamber çıktı. Harun Peygamber’in hitabeti iyi olduğu için yanında ağabeyi Musa da bulunurken Harun Firavun’a şunu söyledi; “Sen de bizim gibi Allah’ın bir kulusun. Rab olamazsın. Allah’ın biza gönderdiği Tevrat’a inan. Tövbe et. Dinimize gir” dedi. Firavun da onları sihir meydanına davet etti. Sonu da bildiğiniz gibi Kızıldeniz’de sulara gömülen bir Firavun oldu.

Şimdi gelelim çağdaş Firavun Trump’a. Adam başkan seçildikten sonra ne yaptı? Ortadoğu’yu ileri boyutta karıştırmaya başladı. PKK, YPG ile NATO ittifakı gibi ittifaklar kurdu. Beş bin TIR silahını verdi.

Bütün bunları yaparken korku iki sebepten dolayı olmuştur. Başkan Erdoğan bu köle düzenine isyan ederek “Dünya 5’ten büyüktür” dedi. Ve o meşhur deyimi söyledi; “One minute!” Aynı zamanda dünyada yükselen bir Çin efsanesi var. En geç 15-20 yıl sonra imparatorluk USA’nın elinden çıkarak Çin’e geçecek. Bunların korkusuyla Ortadoğu, başta Türkiye olmak üzere karıştırılmaktadır. Ortadoğu’ya tamamen hakim olarak Türkiye’yi de 10 parçaya ayırarak dünya egemenliğini sürdürmektir amaçları. Bütün şeytani planlar buna göre düzenlenmektedir.

Trupm, tarihi iyi bildiğini zannetmektedir. Musa ve Harun Peygamber bir daha gelmeyecek esasına göre planlar kuruluyor. Bu açıdan ‘amacıma ulaşırım’ diyor bu çağdaş Firavun sadece Tevrat’ı ve İncil’i okuduğu için. Halbuki Kur’an her şeyi en güzel bir şekilde ortaya koyuyor.

Musa ve Yahya Peygamber’in yolunda yürüyen devlet adamları geliyor. İki yıl önce Amerika’nın ülkemizi parçalama planlarını gören milletimiz vücudunu tankın altına atarak parçalatmıştır. Bunun anlamı şudur; Musa’nın milleti gelmiştir. Hem de İsrailoğulları’ndan olmayan bir millettir. Bu millet bütün bunların sonucunda galebe çalacaktır. Kimsenin bir endişesi olmasın. Çünkü Allah’ın adaleti, beşeri adaletlere benzemez. Bunun çok açık emareleri ortadadır. Son 50 yıldan beri Amerikan başkanlarının başkanlığı bıraktıktan sonraki yaşamlarına baksınlar. Bazı manevi sonuçları görebilirler.

Siz ey emperyalistler! Ortadoğu’da yüzbinlerce masum Müslüman’ın kanına gireceksiniz, bunun Allah katında cezasız kalacağına mı inanıyorsunuz? Kur’an’ı bilmeyen cahiller, tarihte bunun binlerce misali vardır ve en son misal Osmanlı İmparatorluğu’nu hilelerle ortadan kaldırdınız, peki sonra ne oldu? 1950 yılına kadar Avrupa ülkeleri bunun bedelini nasıl ödediler? 50 milyon insan bir hiç uğruna toprağa girdi. Bütün Avrupa yerle bir oldu. 21. Asrın Firavun’u olan Başkan Trump da bu ilahi azaba müstahaklardan olur vesselam. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.