Takip Et
  • 17 Nisan 2018, Salı

AZİZ YILDIRIM YÜZÜNDEN BAŞIMA GELENLER

Sevgili Aydın Denge Gazetesi okurları bir hayli zamandan beri yazamıyordum. Dün akşam oturdum Fenerbahçe’de yeni kongre dönemiyle ilgili Aziz Yıldırım’ın başkanlık adaylığı üzerine yazı yazmaya başladım. Ve yazımı akşamdan yazdım hazırladım. Sabahleyin evden ayrılıp gazeteye yazımı vermeye giderken eşim Hülya hanıma Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili kongre öncesi bir yazı yazdım dedim. Yazıyı okudum. Nereden okumuşum. Okuduktan sonra bana özet olarak şunları şöyledi: “Aziz Yıldırım FETÖ’cülerin Fenerbahçe’ye ele geçirmede boy hedefi idi. Onu indirip FB’yi ele geçirmek için, onu hapse dahi attılar. O yüzden FETÖ’cülerin ekmeğine yağ sürme.” Kendisi açısından haklı olabilir. Saygı duydum. Benim olaya bakış açım ise çok daha farklı ve tarihi idi. Ve eşimin dediğine uydum, yazıyı yazmaktan vazgeçtim.

 

Burada beni mutlu eden bir cümle var ki o da şudur, “Senin bu yazın FETÖ’cülerin ekmeğine yağ sürebilir.” 2018 Nisan ayı itibariyle ortada ne FETÖ ne de FETÖ’cüler toplumda kalmamış olmasına rağmen bu cümleyi duymak beni çok mutlu etti. Beni tanıyanlar çok iyi bilirler. Benim dört tane evladım var. Evlatlarım dünyaya geldikten kendi düzenlerine geçtikleri ana kadar benim evimde TC Devleti’nin kurucuları ve değerleri üzerine olsun veya dinsel içerikli tarikat, Alevilik ve sunnilik üzerine bir kelime dahi çıkmamıştır. Çünkü bunlar orjinal islam zenginliğinin bir parçasıdır. Ama benim evimde özellikle 1995 yılından itibaren bu FETÖ cemaati ile ilgili bir hayli konuşmalar yapmışımdır. Çocuklarım belirli bir yaş evresine geldiği zaman. Bu çerçevede dört tane evladıma ve eşime FETÖ cemaati hakkında AK Parti iktidara gelmeden önce çok konuşmalar yapmışımdır. Bu cemaatin gerçek niyetini evladıma anlatmışımdır. Bu açıdan bizim evde FETÖ’ye karşı çok duyarlı dört evladım ve bir de eşim olmuştur.

 

2018 yılının Nisan ayında Aziz Yıldırım ile ilgili bir yazı yazdıktan sonra eşinden bu yazı “FETÖ’cülerin ekmeğine yağ sürer” duymak inanın insanı çok mutlu ediyor. Demek ki yıllar öncesinde evimde FETÖ ile ilgili çocuklarıma eğitmenin meyvesini yıllar sonrasında almak o kadar beni memnun etti ki eşimin isteğini kırmayarak yazıyı yayınlamadım. Çünkü FETÖ olayı yanında Aziz Yıldırım problemi bir damla mesafesinde kalır. Çünkü çevremde öyle insanlar vardı ki yıllar boyu evlerinde ileri boyutta dinsel yaşam olmasına rağmen çocuklarını FETÖ mikrop ve belasından kurtaramadılar. Bugün 2018 yılının Nisan ayında evimdeki bu FETÖ duyarlılığını görmek beni cidden çok mutlu etti. Bu memnuniyetimi de Aziz Yıldırım ile ilgili yazı yazmayarak karşılık veriyorum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.