Takip Et
  • 24 Eylül 2024, Salı 16:08

Başkan Yetişkin'den kurumlara ziyaret

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, ilçe genelindeki kurumlarla iş birliğini güçlendirmek amacıyla bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Yetişkin, ilk olarak Efeler Kaymakamı İlker Arıkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçede yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, belediye ve kaymakamlık arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Karşılıklı desteklerin devam edeceği belirtildi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, daha sonra Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı ziyaret etti. Görüşmede, ilçenin güvenlik durumu değerlendirildi ve belediye ile emniyetin, ilçede güvenlik ve huzurun korunması için yürüttükleri çalışmalar ele alındı. İki kurumun ortak projelerde daha yakın çalışacağı ifade edildi.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yetişkin, kamu kurumlarıyla güçlü iş birliği kurmanın Efeler halkına en iyi hizmeti sunmada kritik bir rol oynadığını belirterek, "İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın güvenliği için tüm kurumlarla koordineli çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.