Takip Et

Beşiktaşlılar

Aydın’da geçtiğimiz Cuma günü Fikret Orman rüzgarı esti. Aydın’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, önce Adnan Menderes Üniversitesi’nde panele katılarak Beşiktaş taraftarları ile bir araya gelirken, akşam da Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110. Yıl Kutlama Balosu’na katıldı.

Fikret Orman, Türkiye’nin üç büyük kulübü olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin başkanlarından, yıllar sonra Aydın’a gelerek, böyle etkinliklere katılan ilk kulüp başkanı oldu. Belki de Aydın’da ilk kez Beşiktaş Kulübü’nün başkanı ağırlandı.

Fikret Orman’ın Aydın’a gelmesini sağlayan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Böyle bir dernek kurulmasa, belki bugün bunlardan bahsediyor da olmayacaktık. Hafta sonunda Türkiye’deki birçok televizyon kanalı, gazete, internet haber sitesi Beşiktaş’tan, Başkan Fikret Orman’dan bahsederken, Aydın’dan bahsetmeyecekti.

Bazı dernekler vardır; çok fazla faaliyet göstermezler, sadece isimleri ve yönetim kurulları vardır. Yeni kurulan Aydın Beşiktaşlılar Derneği, kısa sürede çeşitli etkinlikler düzenleyerek isimlerini duyurdu. Bu anlamda başarılı olduklarını düşünüyorum.

Umarım, Dernek Başkanı İbrahim Pehlivan’ın 110. Yıl Balosu’nda dediği gibi, bundan sonra yapacakları faaliyetlerle Aydın’a daha çok hizmet ederler.

Tabi mütevazi kişiliği ve samimiyeti ile dikkat çeken Başkan Fikret Orman, Aydın için de önemli mesajlar da verdi. Aydın’a bir okul yaptırma sözü veren Orman, yıllardır Aydınspor 1923 Taraftar Ürünleri’nin satıldığı bir mağazanın açılamadığı Aydın’da, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın mağazalarının olduğunu duyunca Beşiktaş Taraftar Ürünleri’nin satıldığı mağazayı da açacaklarını söyledi. Ne diyelim, darısı Aydınspor 1923’ün başına…

 

***

 

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yıldönümünü kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.