Takip Et

Lidere yakışan buydu

Lider Aydınspor 1923, bir gün önce en yakın rakibi Dardanelspor’un berabere kalmasının morali ile çıktığı Nilüferspor deplasmanında, lidere yakışan bir futbol ve skor ile 3 puana ulaştı. 

Yağışın ardından hata yapmaya müsait bir zeminde oynanan maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi olan, kendi oyun anlayışını rakibe kabullendiren Aydınspor 1923, Nilüfer defansının kilidini açamayınca, geliştirdiği ataklarda rakip ceza sahasına giremeden geri döndü. Tâki, 38. dakikada Zafer’in paraşütle yükselircesine kornerden gelen topa yükselerek kafayla Nilüfer ağlarına gönderene kadar. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Aydınspor 1923, ikinci yarıda Nilüferspor ender geliştirdiği ani ataklarla gol aramaya çalışırken, 66. dakikada Umut’un kaleciyi geçerek attığı ikinci golle rahatladı. Maçın geri kalan dakikaları Siyah-Beyazlılar için daha rahat geçti. Uzatma dakikalarında sahneye çıkarak maçın skorunu belirleyen golü atan Sinan, hem haftalardır süren şanssızlığını yendi, hem de 430 kilometre uzaklıkta takımlarını yalnız bırakmayan cefakar taraftarları bir kez daha coşturdu. Maçı bir cümleyle özetlemek gerekirse; deplasman maçlarında yakaladıklarını atamadığı için puanlar kaybeden lider Aydınspor 1923, Bursa deplasmanında yakaladığı pozisyonları gole çevirince net bir skorla 3 puana ulaştı.

Hakem Sarper Barış Saka'nın takdir edilecek bir yönetim gösterdiği maçta, Zafer, Umut ve Kaptan Sadullah bir adım önde çıkan futbolculardı.

Dardanelspor’un 2 puan kaybettiği haftada alınan bu galibiyet, ligin bitimine 7 hafta kala yaklaşan şampiyonluğun ayak sesleri olarak değerlendirilebilir…

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.