Takip Et

Bizim için spor!

Gazetemiz Denge’nin 16’ncı yaşını kutluyoruz. Bu 16 yıllık maratonda 7 yıldır aktif olarak Spor Servisi’nde, Denge Ailesi’nin içindeyim. 7 yıldır Denge Gazetesi Spor Servisi olarak, spor haberlerimiz ile Aydın’da spor camiasının, amatörlerin sesi, gözü ve kulağı olmaya çalıştık. 
Bugüne kadar bizim için spor haberleri, sadece popüler olan futbol haberlerinden ibaret olmadı. Futbolun dışında, basketboldan hentbola, judodan tekvandoya, satrançtan kick boksa, atıcılıktan masa tenisine, tenisten karateye, wushudan atletizme kadar tüm spor branşlarında, Aydın’da yaşanan gelişmeleri siz okuyucularımıza ulaştırmaya çalıştık.
Bizim için en popüler olan futbol haberleri de sadece Aydın’ın profesyonel kulüpleri Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor ile birkaç kulübün haberlerinden ibaret olmadı. Profesyonel kulüplerimiz Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor’un dışında amatörlerin sesi olabilmek için Atça Belediyespor’dan Tuğlaspor’a, Yılmazspor’dan Didim Belediyespor’a, SHÇEK Spor’dan Kurtuluşspor’a, Çine Madranspor’dan Sökespor’a, Uyanspor’dan, Salavatlı Belediyespor’a, Yıldızspor’dan Ortaklar Yeni Belediyespor’a, Yıldızgücüspor’dan Germencikspor’a, Köprülüspor’dan Akçaova Belediyespor’a, İbrahim Gülümser Gençefespor’dan Pamukspor’a, Koçarlı Belediyespor’dan Yenipazar Gençlerbirliği’ne, Kuşadası Yıldız Fenerspor’dan Bozdoğan Belediyespor’a, Çeştepe Belediyespor’dan Yavuzköyspor’a, Merkez Yeniköyspor’dan Yazıderespor’a, Mevlanaspor’dan İsabeyli Şırlanspor’a, İncirliova Belediyespor’dan Davutlar Belediyespor’a, Kardeşköyspor’dan Köşk Belediye Doğanspor’a, Astaşspor’dan Acarlar Belediyespor’a, Osmanbüküspor’dan Sazlı Belediyespor’a, Erbeylispor’dan Umurlu Belediyespor’a, Kadıköyspor’dan Kahramanspor’a, Özel İdarespor’dan Kuyuluspor’a, Işıklı Demirspor’dan Sandıklıspor’a tüm spor kulüplerimizin haberlerini imkanlar doğrultusunda, tüm ekip arkadaşlarımızla ulaşabildiğimiz kadarıyla okuyucularımıza aktarmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde aktarmaya devam edeceğiz.
Tarafsız haberciliğimize duydukları güven ve sağladıkları desteklerle bugünlere ulaşmamızı sağlayan tüm okurlarımıza teşekkür ederiz. Hep birlikte nice yıllara…

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.