Takip Et
  • 24 Eylül 2024, Salı 12:04

Söke’de 'Yaza Veda' konseri büyüledi

Söke Türk Sanat Müziği Korosu  Gönülleri Okşadı

Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Söke Türk Sanat Müziği Korosu, "Yaza Veda" konseri ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Efes Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Türk Sanat Müziği tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Salonun tamamen dolduğu gece, koro ve solo performanslarla davetlilere adeta müzik ziyafeti sunuldu.

Şef Turgay Kızıltuğ’un yönetiminde gerçekleşen konserde, Söke Türk Sanat Müziği Korosu performansları ile büyük beğeni topladı. Sunuculuğunu Coşkun Saygılı’nın yaptığı etkinlikte sanatseverler, seslendirilen birbirinden güzel eserlerle coşkulu anlar yaşadı. Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarının seslendirildiği gecede, hem koro hem de solo performanslar büyük alkış aldı.

Konserin sonunda sahneye çıkan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Vural Tosun, şef Turgay Kızıltuğ’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Tosun, “Bu güzel sanat dolu gece için Söke Türk Sanat Müziği Korosu’na teşekkür ediyorum. Böylesine değerli müzik performanslarını daha sık görmek istiyoruz” dedi.

Sanatseverlerin keyifli anlar yaşadığı gecede, Söke Türk Sanat Müziği Korosu, sergiledikleri başarılı performanslarla gönüllerde taht kurdu. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.