Takip Et
  • 24 Eylül 2024, Salı 12:35

Sökespor, yeni sezona hazır

Sökespor ligi Bekliyor

Sökespor, 5-6 Ekim'de başlayacak olan 2024-2025 Bölgesel Amatör Lig (BAL) sezonu öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Davutlar Stadı’nda antrenör Mehmet Ali Moğul yönetiminde gerçekleşen çalışmalar, takımın lige hazır olduğunu gösteriyor. Hazırlık maçlarındaki başarılı performanslarıyla dikkat çeken kırmızı-lacivertliler, sezona moralli bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Sökespor, sezon öncesi hazırlık maçlarında ortaya koyduğu oyunla taraftarlarını umutlandırdı. Güzelçamlıspor ve Denizli Bağbaşı Zeytinspor’un ardından Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor’u da mağlup eden takım, lige hazır olduğunu bir kez daha kanıtladı. Antrenör Mehmet Ali Moğul, takımın gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Hazırlık maçlarında aldığımız galibiyetlerden çok, oyuncularımızın gösterdiği mücadele ve sahadaki hırsı memnuniyet verici. Takım olma yolunda önemli mesafeler katettik. Birlik ve beraberlik ruhunu erken yakaladık, umarım bu başarıyı lige de yansıtırız.”

Yeni sezonda BAL 7. Grup'ta mücadele edecek olan Sökespor, deplasmanda oynayacağı ilk maçta Torbalıspor ile karşılaşacak. Takım, sezonun ilk maçına güçlü bir başlangıç yapmak için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Mütevazi transferlerle dikkat çeken kırmızı-lacivertliler, taraftarlarını yeni sezonda başarılarla sevindirmeyi hedefliyor. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.