Takip Et
  • 24 Eylül 2024, Salı 10:39

İzmir’de E-Ticaret Farkındalık Zirvesi düzenlenecek

E-ticaretin bugünü ve geleceğinin tartışılacağı “E-Ticaret Farkındalık Zirvesi” 1 Ekim 2024 tarihinde İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek. Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ile İdeasoft iş birliğinde düzenlenecek olan zirve, 13.30-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve sektörün önemli isimleri e-ticaret konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

GELECEĞİN TİCARET DÜNYASI MASAYA YATIRILACAK

Zirvede, e-ticaretin global gelişmeleri ve trendleri ele alınacak. Konferansın ana teması, geçmişin değerlerini koruyarak yeni dünyanın gerçekleriyle entegre olma ihtiyacı olarak belirlendi. Etkinlik, katılımcılara e-ticaret stratejilerini geliştirme, genç nesillerin bu sektöre katkılarını keşfetme ve nesiller arası bilgi aktarımının çift yönlü olması konusunda yeni bakış açıları kazandırmayı hedefliyor.

Yönetim Danışmanı Kıvılcım Mert, zirvenin amacının e-ticaret sektöründe fark yaratmak isteyen katılımcılara, bilimin ve gerçek dijital dönüşümün odağında nitelikli markalar olarak yollarına devam edebilmeleri için rehberlik etmek olduğunu belirtti. Mert, etkinliğin bu alanda farkındalık yaratmak için düzenlendiğini ve bu tür organizasyonların devam edeceğini vurguladı.

ÖNE ÇIKAN PANELİSTLER VE KONULAR

Etkinlikte birçok önemli konuşmacı yer alacak. E-ticaret ve dijital dönüşüm alanında uzman olan isimler, katılımcılara stratejik yaklaşımlar sunacak. Açılış konuşmaları ile başlayacak olan programda, IdeaSoft ve Alibaba.com yetkilileri Kubilay Gençkan ve İbrahim Vıcıl, e-ticaret sektöründeki son yenilikler hakkında bilgi verecekler. Genç girişimciler paneliyle Ömer Erkmen, yeni nesil girişimcilik konusunda katılımcılara ilham verecek.

Kadın, yapay zekâ ve e-ticaretin geleceği gibi konular ise Prof. Cumhur Coşkun Küçüközmen ve Aylin Ketenci tarafından ele alınacak. Günün ilerleyen saatlerinde, Şeref Oğuz ve Kıvılcım Mert, ticaretin yeni yüzyılını ve geleceğini değerlendirecek. Etkinlik, psikolog İrem Güngör'ün internette alışverişteki psikolojik etkiler ve eğilimler üzerine yapacağı konuşma ile sona erecek.

ZİRVE PROGRAMI

- *13.30*: Açılış Konuşmaları

- *14.00: IdeaSoft & Alibaba.com Paneli – *Kubilay Gençkan & İbrahim Vıcıl

- *14.30: Genç Girişimciler Paneli – *Ömer Erkmen

- *15.30: E-İhracat Teşvikleri – *Advance Danışmanlık

- *15.50: Kadın, Yapay Zekâ ve E-Ticarette Kelimelerin Gücü – *Prof. Cumhur Coşkun Küçüközmen & Aylin Ketenci

- *16.20: Ticaretin Yeni Yüzyılı ve Geleceği – *Şeref Oğuz & Kıvılcım Mert

- *17.10: Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Paneli – *Necdet Kırmızıtoprak & Kıvılcım Mert

- *17.35: İnternette Alışverişte Psikolojik Etkiler ve Eğilimler – *Psikolog İrem Güngör

E-Ticaret Farkındalık Zirvesi, e-ticaret dünyasının geleceği hakkında derinlemesine bir bakış sunarak, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyen katılımcılara önemli bilgiler sunmayı hedefliyor. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.