Takip Et
  • 7 Ekim 2024, Pazartesi 10:46

ADÜ’de o gelenek yine başladı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından organize edilen ve ‘ADÜ’de Bereket Var’ sloganıyla hayata geçirilen Geleneksel Çorba İkramı, bu yıl da öğrencilerimize ücretsiz olarak verilmeye başlandı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kemal Ramazan Haykıran, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı etkinlik; Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş’in okuduğu dualarla başladı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in bizzat öğrencilere çorba dağıtımı yaptığı programda, “Çorba ikramını bu yıl da öğrencilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de öğrenci olduk, sabahları öğrencilerimize böyle bir ikramın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Rabbim hayırlara vesile etsin. ADÜ ailesi olarak birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

Geleneksel hale gelen çorba ikramı sayesinde öğrencilerimize serinleyen hava koşulları ile birlikte yoğun ders programı öncesinde ADÜ ve hayırseverlerin katkılarıyla önemli bir destek verildiğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün desteklerinin yanı sıra ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin katkıları ile hafta içi her gün öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılacağını belirtti.

Çorba ikramı, hafta içi her gün 08.00-09.00 saatleri arasında Merkez Derslikler önünde devam edecek. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.