Takip Et

2 Ekim 2024 Güneş Tutulması

Güneş ve Ay tutulmaları, kişisel haritalarınızdaki(horoskop) gezegenler ve yerleşimler ile açısal bağlantı dahilinde kişinin hayatına etki eder

Eğer tutulmadan kişisel doğum haritanızda bir gezegen 5 derecelik açı orbu içinde etki alıyor ise yaklaşık 1 yılık süre içinde hayatınızda, o gezegenin temsil ettiği konularda değişim kaçınılmazdır. Yazı yazılmış ve döngü çalışmaya başlamıştır.

2 Ekim 2024 Tutulması 10 derece Terazi burcunda gerçekleşecek olup. İnternette çıkaracağınız doğum haritalarınızda öncelikli olarak Terazi Koç, Oğlak, Yengeç burçlarının 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 derecelerinde bir gezegeniniz var ise öncelikli olarak etki alacağınızı ve hayatınızda köklü değişim ve dönüşüm yaşayacağınız zamanların geldiğini öngörebilirim.

Örneğin, bu derecelerde Güneşin olması sağlığınız, merkür’ün olması kararlarınız, venüs’ün olması ilişkileriniz yada paranız ile ilgili konularda bazı köklü değişimlerin habercisi olabilir

Kişisel doğum haritasını bilmek kaderi değiştirememek ile birlikte küçük de olsa bir cüzi irade ile önlem almanıza yada kabule yardımcı olabilecektir.

 

 

YÜKSELEN KOÇ: İlişkiler, evlilik, ortaklık, hukuksal mevzular yada bir yer değişikliği , taşınma konuları ana gündem maddeleriniz olabilir.

İlişkileri evliliği ortaklıkları gözden geçirmek durumunda kalacağınız olayların yaşanması olasıdır. İlişkilerdeki alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. Var olan ilişkiler yada ortaklıklar ile ilgili bir karara varmak, bir ilişkiyi bitirmek yada farklı bir boyuta taşımak, şimdiye kadar eşit ve adil gitmeyen birliktelikler ile ilgili yeni kararlar almak söz konusu olabilir.

2006 yılını gözden geçirmenizi tavsiye ederim. O yıllarda yaşadığınız, aynı olmasa da benzer konu ve gündemlerin hayatınıza tezahür etmesi olasıdır. O yıllarda yarım bıraktığınız, tamamlanmayan eski gündemlerinizi bir gözden geçirin. Haksızlık yaptığınız yada haksızlığa uğradığınız konular benzer etkiler ile tekrar önünüze düşebilir Bu konularla yüzleşmek, yarım kalmış konuları tamamlamak için adım atmanızda fayda var.

İlişkilerinizi sorgulayacağınız bu süreçte aile içinde kavga ve agresyona dikkat etmenizi öneririm. Özellikle ortak gelir kredi borç gibi mali konularda yaşanacak mevzuların aile içinde ve ilişkilerinizde sizi zorlayıcı duruma sokma ihtimaline karşı dikkatli ve temkinli olmanızı öneririm.

 

YÜKSELEN BOĞA : Bu tutulma ile iş, hizmet, çalışma ortamı günlük sorumluluklarınız , sağlık ve evcil hayvanlarınız ile ilgili gündem maddeleriniz olabilir. Bu alanlarda bazı sonlanmalar yada yeni başlangıçlar söz konusu. Bu alanlarda bir adaletsizlik bir dengesizlik var ise yaşamınızda bunların ortaya çıkması ve farkındalık kazanmanız ile birlikte hayatınızda bazı sonlanmalar ve yeni başlangıçlara gidebilirsinz. Bu alanlarda sizden kaynaklı sorunlar eğer yaşanıyor ise belli bir tavır değişikliğine giderek de sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Sağlığınız ile ilgili Şimdiye kadar görmezden geldiğiniz, kaçtığınız yada üstünü örttüğünüz konular bu tutulma ile gün yüzüne çıkabilir. Hormonal konular, bel-böbrek rahatsızlıkları, üreme organları, omurga sorunları gündeminizde olabilir. Yakın çevre, kardeşler ile ilişkilerinde tartışmalardan uzak durmaya çalışın, gene yakın çevrenizin iş hizmet alanındaki sorunları yada sağlık sorunları ile ilgili konularda da bazı gündemleriniz olabilir.

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

 

YÜKSELEN İKİZLER: Bu tutulma sizin çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırım alanları, hobiler ile sembolize edilen yaşam alanınızda gerçekleşiyor.

Bu yaşam alanlarınızı ilgilendiren ve hali hazırda devam eden gündemleriniz var ise bu tutulma ile bazı şeylerin farkına varmanız, bazı sonlanmalar ve yeni başlangıçlar yapmanız olasıdır. Eski hatalara düşmemenizi, eskiden vermiş olduğunuz yanlış kararları tekrar etmemenizi önderirim. Geşmişten gelen yarım kalmış konularınız var ise bunların üstüne gitmeniz, halıaltı süpürmeden yüzleşmeniz ve çözüme ulaştırmanız için bu tutulma size fırsat verecektir. Genel etkiler dahilinde yeni bir ilişkiye başlamanız yada geçmişten süregelen sorunlar ile yüzleşerek ilişkiyi sonlandırmanız olasılık dahilindedir. Çocuk ile ilgili konularda da farkındalık kazanacağınız olaylar yaşanabilir. Belki bir çocuk sahibi olmak yada çocuğun geleceği ile ilgili yeni bir başlangıç yapmak mümkündür. Yeni bir hobiye başlamak başlayacağınız bu hobi ile parasal gelir elde etmek için efor sarfetmek adına sistem sizi bir yerlere kanalize edebilir. Cesur olmakta fayda var. Bu dönemde ailevi konularda özellikle parasal mevzularda bir agresyon yada çatışma yaşanabilir sakin ve sağduyulu kalmakta yarar vardır. Bu dönem spekülatif yatırım konularında risk alma ihtiyacınız yüksek çalışacak, risk almayın dikkatli olun

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu tutulma sizin ev, aile, gayrı menkul, ebeveynler ve ikametinizi anlatan yaşam alanınızda gerçekleşiyor.

Bu alanlarda önemli kararlar alabilir, aile içinde yaşanacak ve gün yüzüne çıkacak olası dengesizlikler, sorunlar ile yüzleşebilirsiniz.

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

Geçmişten gelen, tamamlanmayan gündemler eğer önünüze düşerse bu süreçte yüzleşmekte, farkına vararak üstüne gitmekte, bazı noktalarda bir şeyleri bitirerek ve yeni başlangıçlar yapmanız döngüsel anlamda sizi ilerisi için olumlu etkileyecektir.

Bu bahsettiğim yaşam alanınızda bırakmanız gereken şeyler söz konusu olabilir. Evinizden aile bireylerinizden uzaklaşmak yada fazlaca fedakarlık yapmaktan kaynaklı dengesi bozulan ilişkileri sonlandırmak yada yeni bir forma sokmak olasıdır.

Taşınma tadilat yer değişikliği ile ilgili konularda gündeminize gelebilir. Geçmişten planladığınız ancak bir türlü başlayamadığınız konularda cesur adımlar atabilirsiniz. Bu yaşam alanı bazı sonlanmaları da sembolize etmektedir. Bu sonlanmaların her zaman yeni başlangıçlara gebe olduğunu da unutmamak lazım. Aile içinde özellikle eril figürler ile yaşadığınız problemler bu dönem biraz fazla aktive olabilir sakin ve sağduyulu kalmakta yarar var. Bu dönem gene yeni bir başlangıç yaparak haneden taşınmanız da olasıdır. Hane içinde birlikte yaşadığınız kişiler yada ebeveynlerinizin sağlığı ile ilgili durumlara da ekstra dikkat etmekte ve gerekli koruyucu önleyici tedbirleri almakta fayda vardır. Bununla birlikte kişisel sağlığınız içinde dikkat etmekte ve ekstra önem göstermekte fayda olacaktır.

 

YÜKSELEN ASLAN: Bu tutulma sizin kardeşler, yakın çevre, iletişimler, eğitim ve her türlü anlaşma sözleşmeyi temsil eden yaşam alanınızda gerçekleşiyor.

BU alanlarda önemli kararlar alınabilir yada çevrenizdeki insanların almış olduğu kararları görebilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz yakın insanlara karşı agresif yaklaşımlarınız olabilir.

Bu alan yolculukları ve taşıma aktarım araçlarınız da temsil etmektedir. Bir yolculuğa başlamak, bir araç almak yada satmak yada bu konularda geçmişten gelen bir konu ile yüzleşmek olasıdr.

İletişim kökenli her türlü iş, eğitim , anlaşma yada ticari faaliyetler konularında hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir yada geçmişten gelen bir proje yada bir fikri somutlaştırabilirsiniz. Yada bir sonlanma yaşayabilirsiniz sonuçta her kez kendi hikayesini yaşamakta.

Bu alan sizin fikir ve kararlarınızı da anlatıyor. Kalıplaşmış değişime direnen fikirleriniz yada kararlarınız ile belki yüzleşeceksiniz. Geçmişten getirdiğiniz ve çözüme ulaşmayan bu fikir ve kararlar ile yüzleşmeniz ve çözüme kavuşturmanız adına sistem size destek verecektir. Bunlar daha çok yakın çevrenizi, kardeşlerinizi, ticari yada eğitim faaliyetlerinizi ilgilendiren i konular olabileceği gibi aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konu kaynaklıda olabilme ihtimalini de barındırmaktadır.

 

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ticari ve eğitim konularınız genel anlamda iletişimsel konu ve olaylarla ilgili neler yaşadınız. Hangi konularda dengeyi yitirdiniz, hangi konular yaşamınızda gündem idi farkına varın ve değerlendirin.

Aile içinde kontrolünüz dışında gelişecek gelişmeler sizde kızgınlığa yol açabilir. Çevrenize zarar vermemek adına öfkenizi içinize atabilir yada pasif agresif bir yaklaşım seçebilirsiniz. Sakin ve izole kalmakta fayda var

 

YÜKSELEN BAŞAK: Bu tutulma sizin finans ve öz değer evinizde gerçekleşiyor Para ile ilgili geleceğe yönelik önemli kararlar vermek yada önemli bir konunun farkına varmanız söz konusu olabilir.

Mali durumunuz ile ilgili değerlendirme yapmak, yada paranızı nasıl yada nereye kanalize etmek, yada hali hazırda para kazandığınız alanlar ile ilgili yaşadığınız ve süregelen sorunlar ile yüzleşmek, belki iş değişikliğine gitmek yada yeni bir kazanç kapısı elde etmek gibi gündemler söz konusu olabilir

Kazançlarınız ile ilgili alanlarda bir değersizlik, yada eder değer dengesizliği yaşıyorsanız ve bu düşünce sizi uzun zamandır meşgul ediyor ise bu tutulma ile birlikte yeni bir başlangıç yapabilir, kendi değerinizi ortaya koyacak ve bunun da finansal olarak desteklenecek iş ve girişimlere yönelmeniz yada bu yönde kararlar vermeniz söz konusudur. İş değişikliği, gelir değişikliği, geçmiş alacak verecek konularının çözüme ulaştırılmaya çalışılması gibi senaryolar hayatınızda yaşanabilir.

Uzun zamandır hakettiğiniz değeri elde etmek için farkındalığınız gelişebilir, yeni gelecek planları çizmek, yeni gurup ve topluluklarla hareket etmek üzere sistem sizi kanalize edebilir. Gelecek planlarınız birden değişebilir. Sosyal çevre, arkadaşlarınız yada aileniz ile yeni bir planı hayata geçirebilir , yeni başlangıçlar ile finansal kazanım elde edebilirsiniz. Bir hareketlenme söz konusu olabilir. Ancak bu hareket yada yeni girişim esnasında agresyondan ve kızgınlıktan uzak durmanızı sakin ve sabırlı olmanızı, ani öfke ile yıkıcı davranmamanızı öneririm. Parasal konularda ki önemli kararları 5 Ekim sonrasına bırakmanızı öneririm

 

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür. Bu dönemde mali kaynaklarınız, kendi kişisel yetenek ve potansiyelleri nasıl sergilediğinizi yada sergilemeye çalıştığınız, ne için çaba gösterdiğiniziz gözden geçirmenizi öneririm

 

YÜKSELEN TERAZİ: Bu tutulma sizin kişisel hayat alanınızı anlatan önemli bir evde gerçekleşecek sevgili teraziler

Çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu 1 yıllık süreçte, kişisel haritalarınızdaki aldığınız açılar öncelikli olmak ile birlikte hayatlarınızda önemli başlangıç ve bitişler ile karşılaşmanız olasıdır.

Tutulmanın izdüştüğü yaşam alanı sizin hayattaki motivasyonlarınızı, sağlığınızı, dış görünüşünüzü, çevre tarafından algılanışınızı ve tüm manası ile sizi sembolize eden bir yaşam alanıdır.

Bu 1 Yıllık süreç de bu bahsettiğim konularda önemli değişim ve dönüşümler yaşamanız olasıdır.

 

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

Ekim 2023 tarihinden itibaren Tutulmalar sizin ve karşı burcunuz üzerinde gerçekleşmeye başladı Yaklaşık 18 ay sürecek olan bu döngü 2025 senesinde de tetiklenmek suretiyle etkisini devam ettirecekti.

Yaklaşık 1 yıldır Kendi değerinizi sorguladığını, adaletsizlik yada haksızlıklara maruz kaldığınızı düşünebilirsiniz yada siz birilerine adaletsiz davranmış olabilirsiniz. Bu süreçte her şeyin üstünüze geldiğini, bir türlü dengeyi sağlayamadığınızı, dengeyi kurmaya çalıştığınız dönemlerde dahi yaşanan olayların birden bire hayatınızın rotasını değiştirdiğini düşündüğünüz konular ile yüzleşmiş olabilirsiniz

Sağlığınızı , bedeninizi ilgilendiren konularda bir dengesizlik yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Hiç bir sağlık sorununuz yok iken birden bir sorun ile yüzleşmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Ailenizden birilerinin sağlık sorunu, hayatınızın dengesini değiştirmiş olabilir. Kimler için fedakarlık yaptığınızı, kimleri tolere ettiğinizi, kimler ile arkadaşlık kurduğunuzu kimler için kendi dengenizi bozduğunuzu sorguladığınız bir dönemin içine girebilirsiniz

Yada Bunları göreceğiniz, farkına varacağınız olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle 29 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında doğduysanız sağlığınıza ekstra dikkat edin ve kontrolden geçin. Tutulma sizin Doğum haritanızdaki Güneşiniz üzerinde gerçekleşmiş olacak bu da kişinin direk kendi sağlığı ile sembolize edilmektedir. Bunun yanında gene bu tarihte doğanlar için hayatlarındaki eril figürler ile ilgili de önemli gündemler söz konusu olabilir.

Bu konularda yeni kararlar almayı gerektirecek konular, yeni başlangıç yada sonlanmalar yaşanması olasıdır.

İkili ilişkileriniz, özel hayatınız, evliliğiniz, ortaklıklarınız ile ilgili karar vermek yada seçim yapmaz zorunda kalacağınız konular bu tutulma ile birlikte önünüze düşebilir. Hazırlıklı olun

Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz, estetik eğilimlere yönelme, dış görünüşünüzü değiştirecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Yada yaşanması muhtemel bir olay da sizin fiziki görünümünüzü değiştirebilir. Sonuç da herkes kendi hikayesini yaşamaktadır.

Kariyeriniz, toplumsal imajınız ve hedefleriniz ile ilgili konularda etki alabilirsiniz. Bu alanlarda seçim yapmak zorunda kalacağınız gündemler söz konusu olabilir, yeni bir başlangıç yada girişim söz konusu olabilir , iş değişikliği, statü değişikliği gibi konular. bununla birlikte bu alanlarda öfke ve kızgınlığa dikkat etmekte, acele karar vermemekte duygusal tepkilerde kontrollü olmak da fayda var. Özellikle aile içi kavgalar anlaşmazlıkları çok fazla göz önünde yaşamamaya yada yaşatmamaya dikkat edin..

 

YÜKSELEN AKREP: Bu tutulma sizin çok da kontrolünüz altında olmayan olay ve konuları anlatan yaşam alanınızda oluşacak. Bu tutulma süreci ile birlikte içsel huzursuzluk, uyku problemleri, zihinsel karmaşa, sanki hayatınızın rotasının kendi kontrolünüzden çıktığını düşünme, hayatınızdaki dengenin bozulduğu algısı sizi içsel huzursuzluğa sevk edebilir. Bununla birlikte bu tutulma döngüsü ile birlikte arkanızda dönen, farkında olmadığınız olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar, arkadan iş çeviren insanların farkına vararak hayatınızda dengeyi yeniden kurma çabası içinde gireceğiniz olaylar ile karşılaşabilirsiniz.

Bu 1 yıllık dönemde gene doğum haritanızda ki gezegenlerin aldığı açı bağlamında , bir içe yönelme, inzivaya çekilme söz konusu olabilir. Eviniz, işiniz, arkadaşlıklarınız, birliktelikleriniz, kararlarınız, eğitimleriniz gibi hayatın her yönünde bir sorgulama yapma durumunda kalabilirsiniz.

Bununla birlikte yurt dışı bağlantılı işler, geri planda kalmak suretiyle yaptığınız işler ile ilgili de gelişmeler söz onuşu olabilir. İçsel dengeyi ve huzuru bulma yolculuğunuz başlıyor.

Özellikle geçmişten gelen, sizin denge ve huzurunuzu bozan, arabozucu, manüplatif ve gizli iş çeviren kişilere karşı farkındalık kazanacağınız, bazı ilişkileri sonlandırıp yada yeni başlangıçlar yapacağınız konu ve olaylar ile karşılaşmanız mümkündür. Gizli konuşmalar, gizli alınan kararla, kurulan işbirliklerine dikkat edin.. Bunlar büyük bir ihtimal bu tutulma ile önünüze düşecek ve ilişkilerinizde dengenizi bozacak, can sıkacak gündemler yaratacaktır. Eskiye dair canınızı sıkan ve size içsel huzursuzluk veren kişi ve olayların üstünü çizerek yeni başlangıçlar yapmanızı öneririm

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

Dış ticaret, yurt dışı bağlantılı bir mevzu, seyahatler, akademik konular, hukuksal konular yada kişisel gelişiminiz ile ilgili konularda bir hareketlenme, bir girişim söz konusu olabilir, bir başlangıç yapılabilir yada seçim yapmak zorunda kalacağınız konular önünüze düşebilir. Bu konularda aile ile ters düşmemek, sakin kalmak, öfkeyi kontrol altına almak ve acele karar vermemenizi öneririm

 

YÜKSELEN YAY : Bu tutulma sizin hedefleriniz , ideallerinizi , sosyal çevrenizi temsil eden yaşam alanınızda gerçekleşiyor.

Geleceğe yönelik yeni planlar, plan değişiklikleri bazı planların sonlanması yada yeni hedefler koymanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Arkadaş yada sosyal çevreniz değişebileceği gibi dengesi ve adaleti bozulmuş ilişkilerin ,işbirliklerinin farkındalığına vararak sonlandırmanız, yada yeni başlangıçlar yapmanız olasıdır. Gene bu konularda yeni bir karar vermek, yada eskiden gelen bir konu ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

Gelir ile ilgili adaletsiz bir durum ile karşılaşmanız olası hakettiğinizi düşündüğünüz kazanımı elde edememeniz sizde bir farkındalığa neden olabilir. Yaptığınız için hak edişini almadığınız düşüncesi sizi iş yada yol değişikliğine sürükleyebilir. Bir değişim dönüşüm süreci içinde girebilir, planlarınızı değiştirebilirsiniz.

Özellikle ortak mali kazançlar , miras, alacak verecek gibi alanlarda ki hareketlilik sizi değişime dönüşüme sürükleyebilir, sizde agresyona, öfkeye de neden olabilir. Aile içinde ortak yatırımlar ile ilgili konularda çatışmalar söz konusu olabilir yada yeni bir yapılanma, yatırım gerçekleşebilir. Tutulmanın etkisiyle yeni bir ilişki süreci hayatınıza akabilir. Aynı zamanda geçmişte yarım kalan bir ilişki ile ilgili yüzleşmeler yaşamanız da olasıdır.

Hedefleriniz, toplumsal görünümünüz statünüz , işiniz ile ilgili bir sonlanma söz konusu olabilir. Ama her bitişin yeni bir başlangıcı beraberinde getireceğini de unutmamak gerek.

Tutulmanın gerçekleştiği yaşam alanı beşeri hayatta öngörülemez ve kişi yada doğadan kaynaklı olayları da sembolize etmektedir. Bu 1 yıllık süreç içinde çok da öngöremediğiniz konu ve kavramlar nedeniyle seçim yapmak zorunda kalmanız, iki şey iki konu arasında kalmanız, belki bir savaş vermeniz yada hayatınızı bir dengeye oturtmaya çalışma çabasında bulunmanız olasılık dahilindedir.

Bir topluluğa bir guruba girmek adına ekstra çaba sarf edebilirsiniz.

 

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

YÜKSELEN OĞLAK: Bu tutulma sizin toplumsal statünüz, işiniz, hedefleriniz ve ebeveynlerinizi anlatan yaşam alanınızı etkilemekte.

İşe girme işten çıkma, evlilik boşanma eğitim gibi sosyal olaylar yolu ile statü değiştirme,

Bu alanlarda yeni başlangıçlar yada kapanışlar yapma söz konusu olabilir

Bu saydığım yaşam alanlarında geçmişten gelen, tamamlanmayan gündemler ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Tamamlanmayan konuların , geçmişten gelen konuların üzerinize giderek sorunların üstesinden gelmenizi ve nokta koymanızı tavsiye ederim. Bu alanlarda Karar vermek zorunda kalabilir, hayatınız da dengesini ve adaletini yitirmiş ilişkilerden uzaklaşmayı yada hayatınızdan çıkarmayı tercih edebilirsiniz. Bu bir evliliğin sonu, bir işin sonu yada sizin dengenizi bozan bir sosyal -mesleki statüden feragat şeklinde de çalışabilir.

Karıyer, iş, eğitim, ilişki bazında sizin statünüzü değiştirebilecek konular ile karşılaşmanız halinde bu süreç de kendinize adil seçimler yapmanızı salık veririm

Ebeveynleriniz ile ilgili yada eşinizin ailesini ilgilendiren konularda gündemleriniz söz konusu olabilir. Bu konularda bazı kararlar alabilir, geçmiş konular ile yüzleşebilirsiniz. Genel manada ilişkilerinizde agresyon ve çatışmalara dikkat etmenizi sakin kalmanızı öneririm. Eşiniz ile yada ortağınız ile yaşayacağınız olası çatışmalar sizleri seçim yapmak durumunda bırakmaya zorlayabilir. Yeni başlangıçlar yada sonlanmalar yaşayabilirsiniz

 

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

YÜKSELEN KOVA: Bu tutulma sizin ideallerinizi anlatan bir yaşam alanınızda gerçekleşiyor.

Yurt dışı, seyahatler, hukuksal konular , akademik konular, ticari faaliyetler, sosyal medya alanları,kişisel gelişim konularını da temsil eden bu alanda yeni başlangıçlar yada sonlanmalar yaşayacağınız olay ve konular ile karşılaşabilirsiniz.

Kişisel haritalarınız ile bağlantılı olarak bu yaşam alanlarında tamamlanması gereken konular önünüze gelebilir, halletmeniz gereken konuları yeniden önünüze düşebilir, eğitim faaliyetleri seyahatler artabilir. Olumlu etki altındasınız önünüze yeni fırsatlar geçebilir ama eskiden yapmış olduğunuz hataları tekrarlamamanızı öneririm.

Bu yaşam alanlarında yeni kararlar almanız olasıdır. bir seyahat planı, hukuksal bir sürecin sonlanması, yeni bir ticari faaliyet yada kişisel gelişiminiz adına yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. Bunun yanında bu konularda geçmişten süregelen ve tamamlamadığınız noktaları yeniden değerlendirmenizi gözden geçirmenizi öneririm.

Eşinizin akrabaları ile ilgili konularda da bir hareketlenme başlayabilir ve olaylara dahil olabilirsiniz. Sizin uzak akrabalarınız ile ilgili önemli haberler hayatınıza yansıyabilir. Geçmiş meseleler yeniden gündeme gelebilir. Arada çatışmaya yol açan mevzuları halletmenizi ve sağduyulu olmanızı, dengeyi kurmanızı öneririm

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

YÜKSELEN BALIK: Bu tutulma sizin değişim ve dönüşümleri anlatan yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Yaşadığınız geçmişten gelen krizler ile mücadele etmek, farkındalık kazanmak, bazı süreçleri kapatarak hayatınızda yeni bir sürece ve dönemece girmeye sizi sevk edecek konu olay ve kavramlar ile karşılaşabilirsiniz.

Mali yatırımlar, ortak finansal kaynaklar ile ilgili gündemler, kredi vergi nafaka gibi mali konularda bazı kapanışlar yada yeni başlangıçlar yapmanız olasıdır. Kişisel haritalarınız ile bağlantılı olarak geçmişten gelen ve tamamlanmayan konular iel ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Bir mirasın kazanılması, bir mülkün satılması, bir kredinin çıkması yada geçmiş bir borç ile yüzleşmek söz konusu olabilir.

Ortaklı bir işiniz var ise yada eşiniz yada ortağınızdan bir para beklentiniz var ise bu tutulma ile bu alanlarda hareketlilik söz konusu olabilir

Genel manada para ile ilgili konuları nasıl yönettiğinizi, harcamalarınızın hangi alanlarda yoğunlaştığını gözleyeceğiniz bir dönem. Bu dönem içinde moda kişisel bakım, tasarım, sağlık gibi konularda harcama yapmanız olasıdır.

Bu yaşam alanı ameliyat gibi gündemleri de temsil etmekle birlikte bazı yükselen Balıkların, ameliyat operasyon ile ilgili bir süreç için karar vermesi ve para harcaması söz konusu olabilir

Harcamalara dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Çocuğunuz ile ilgili konular nedeniyle bazı krizler yada dönüşümler yaşayabilirsiniz. Harcamalarına tepki vermeniz olasıdır. Spekülatif yatırım alanlarına da dikkat etmeniz gerekir. Risk almamaya acele karar vermemeye dikkat edin.

2006 yılında, bu konuları ilgilendiren yaşanmışlıklarınızı hatırlamanızı öneririm. Birebir aynı olmasa da benzer konu olay ve kavramların bu tutulma ile birlikte hayatınıza tezahürü mümkündür

 

aydın_astroloji_danışmanlık

astrologilkay

[email protected] (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.