Takip Et
  • 20 Eylül 2024, Cuma 11:07

Aydın’da aranan 10 kişi yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde polis ekipleri, farklı suçlardan aranan 10 hükümlüyü yakaladı. Yapılan operasyonlarda, ruhsatsız silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği 12 saatlik operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan kişiler yakalandı. Yakalananlar arasında, “uyuşturucu ticareti, kaçakçılık, dolandırıcılık, hırsızlık, iftira” gibi suçlardan hüküm giymiş ve uzun hapis cezalarına çarptırılmış şahıslar bulunuyor.

Yakalanan hükümlüler arasında “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma” suçundan aranan ve 16 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası ile 2 bin TL para cezası bulunan bir kişi, “Basit yaralama” ve “bilişim yoluyla dolandırıcılık” suçlarından aranan ve 14 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir kişi, “Hırsızlık” suçundan aranan ve 4 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası ile 6 bin 80 TL para cezası bulunan bir kişi, “İftira” suçundan aranan ve 6 bin TL para cezası bulunan bir kişi, “Trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan aranan ve bin 500 TL para cezası bulunan bir kişi, “Suç eşyasının satın alınması” suçundan aranan ve 4 bin 500 TL para cezası bulunan bir kişi, Bilişim yoluyla dolandırıcılık” suçundan aranan iki kişi, “Hırsızlık” suçundan aranan bir kişi, “Özel belgede sahtecilik” suçundan aranan bir kişi olmak üzere toplamda 10 şahıs gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 127 fişek, 16,5 gram esrar, bir miktar metamfetamin ve 12 adet uyarıcı hap ele geçirildi. Yakalanan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.