Takip Et
  • 20 Eylül 2024, Cuma 12:53

Başkan Arıkan’dan İYİ Parti’ye de engel

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, muhtar ve bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin ardından İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’e de engel koyduğu öğrenildi.

31 Mart Yerel seçimlerinde Söke Belediye Başkanı seçilen Mustafa İberya Arıkan’ın tutumları, ilçede gerilime neden olmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra telefon numarasını değiştirmek ile gündeme gelen Başkan Arıkan’ın tutumu, ilçede merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık’a, Kent Konseyi Genel Kuruluna davet etmediği için gündeme gelen Arıkan, bu kez İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ile arayı açtı.

“BENİM ŞAHSİ BİR SORUNUM YOK”

Belediye Başkanı seçildikten sonra Mustafa İberya Arıkan’ın makamına uğramadığını ve belediyenin sürekli vekaleten yönetilmeye çalışıldığını dile getiren İYİ Parti İlçe Başkanı Çelikez, “Söke Belediye Başkanı ile benim şahsi bir sorunum yok. Biz ilçenin menfaatine fikirlerimizi söylüyoruz, yanlış bir konu var ise bunun yanlış olduğunu belirtiyoruz. Ancak, kendisinin ilçede görev yapan birçok ismi sosyal medya hesaplarından engellediğini öğrendim. Merak ederek kendi hesabımı incelediğimde, beni de engellediğini gördüm. Bu çok önemli değil ama Başkan Arıkan bu tutumla ne yapmak istediğini ve nereye varmaya çalıştığını merak ediyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.