Takip Et

Koçarlı’da altın çalan 2 kadın hastanede yakalandı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde bir evden altın ve para çalan iki kadın, uzun süren takip sonucunda tedavi gördükleri hastanede yakalandı.

Koçarlı’da gündüz vakti bir evden 16 bin TL nakit para, 10 çeyrek altın, 3 gram altın ve bir tektaş yüzük çalan S.T. (24) ve K.Ö. (32) isimli iki kadın, Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü ve Koçarlı Suç Araştırma Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda tespit edildi. Ekipler, Koçarlı, Efeler ve Nazilli ilçelerinde yürüttükleri operasyonlarda 20 farklı işletmeden elde edilen yaklaşık 300 saatlik kamera görüntüsü ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kayıtlarını inceleyerek, hırsızların izine ulaştı.

Yapılan takip sonucunda, S.T. ve K.Ö., Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi'nde tedavi gördükleri sırada yakalanarak gözaltına alındı. Koçarlı İlçe Emniyet Amirliği'nde tamamlanan soruşturmanın ardından mağdurun maddi zararı nakit olarak karşılandı. Ayrıca, kadınlardan birinin hakkında 40 yıl hapis cezası bulunduğu ve bu cezanın infazının beklemede olduğu öğrenildi.

Yakalanan iki kadın, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.