Takip Et

Bu hayattaki en büyük sınavınız ne?

Eskiden haklı olduğumu karşımdaki anlayana kadar anlatırdım

Şimdi, kendim anladığım an susuyorum (Alıntı)

 

Astrolojik manada aslında bizler 7 gök cisminin yerleşim ve açısal bağlantılarından ibaretiz.

Doğduğumuz andaki gökyüzü yerleşimi aslında kader planımızı oluşturmaktadır...külli iradenin karar verdiği bu kader planımız da küçükde olsa cüzi irade kullanma hakkımız vardır.. bunu da seçim ve tecrübelerimiz ile yaparız.

 

Satürn gezegeni ;bu hayattaki sınavlarımızı,zorlanmalarımızı, kısıtlanmalarımızı hangi konularda sorumluluk alacağımızı Deneyim yolculuğumuzu anlatır.

 

Her 6_8 yılda bir güncel Satürn, doğum haritamızdaki Satürn ile açısal kontağa girer ve insan hayatında kişiye yeni bir tecrübe, deneyim kazandıracak bir olayı aktive eder.

 

6-8 YAŞ

12-14 yaş

20-21 yaş

28-30 yaş ile birlikte satürn"ün İlk tam tur döngüsü sonuçlanmış olur.

 

28-30 YAŞ , Tam döngünün bitimini ifade eder ve bundan sonraki 7 yıllık döngüler ile devam eder

 

28-30 yaş Kişi için önemli bir kırılma noktası olup kişisel hatitalar ile bağlı olarak kişinin hayatında önemli majör olayları açığa çıkartır.

Bu 7 yıllık döngülerde kişi hayatında önemli olaylar olabilir. Taşınma okul değişikliği vefat sağlık sorunu. Mesleki değişim işe başlama işten ayrılma evlilik boşanma çocuk sahibi olma gibi gibi...

 

Özellikle 14 yıllık yarı dönemde karşılaşacağınız olaylar ile nasıl baş ettiğiniz. Nasıl bir tecrübe ve deneyim kazandığınız,hangi alanda zorlandığınız, sınavınızın hangi konular olduğunu iyi gözleyin.

Satürn, zorluktan sonra kalıcı başarı ve ustalığı da beraberinde getirir...artık o konularda eski sen sen değilsindir. Keskin virajlardan biri yada birkaçı arkada kalmış yeni virajlara artık daha tecrübeli girmek üzere yola devam etmektesindir

 

Sizin yada sevdiklerinizin doğum haritasına mutlaka bakın...Satürn yerleşimi nerde, hangi hayat alanına işaret ediyor...hiç açıları katmadan bu hayat planındaki olası sınavlarınızı en geniş perspektifte görürsünüz

 

Örneğin 7. Eve yerleşmiş Satürn eş ile 5. Eve yerleşmiş Satürn çocuk ile. 6. Eve yerleşmiş Satürn sağlık konularında bu hayat planında sınavlarının olduğunun en kaba hali ile habercisidir...

Horoskop yani doğum haritası 12 ev denen yaşam alanına bölünmüş olup gezegenler bu yaşam alanlarına

yerleşmişlerdir. Satürn'ün glifti ♄ budur.

Ücretsiz doğum haritası analizi yapan sitelerden haritanızı çıkararak ♄ gezegeninin yerleşimine bakarak siz de doğumdan itibaren alnınıza yazılmış sınavlarınızın idrakine varabilir, farkındalık bilincine sahip olabilirsiniz.

Doğum haritanızı çıkaramıyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

 

aydın_astroloji _danışmanlık

[email protected] 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.