Takip Et
  • 24 Ekim 2024, Perşembe 11:11

Kulüp Başkanı Çilli'nin çamaşır günü

Kulüp Başkanı Çilli'nin Çamaşır Günü

Aydın Birinci Amatör Küme’de mücadele eden Söke Doğanspor’un başkanı Mehmet Üzüm, futbol tutkusunu sadece saha içinde değil, saha dışında da sürdürüyor. Yıllardır amatör spora gönül veren Üzüm, her maç sonrası takımın formalarını yıkayıp kurutarak bir sonraki maça hazırlıyor.

Söke Doğanspor’un maddi imkanları sınırlı olduğu için, başkan Üzüm aynı zamanda malzemeci, antrenör ve sağlıkçı rolünü de üstleniyor. Ücretli malzemeci tutma imkanı bulunmayan kulüpte, Üzüm her hafta formaları kendi elleriyle yıkıyor ve temizliyor. Yıllarca Sökespor’da hem amatör hem de profesyonel futbolcu olarak top koşturan "Çilli" lakaplı Mehmet Üzüm, spor tutkusundan hiçbir zaman vazgeçmemiş.

Futbola olan bağlılığı ve amatör sporun içindeki fedakarlık, Üzüm'ü hafta boyunca meşgul ediyor. Bir gününü tamamen çamaşır yıkamaya ayıran başkan Üzüm, “Amatör spor tutkusu içimizde hep var. Bir işi severek yaptığınızda zorluklarına katlanmak çok daha kolay oluyor. Benim gibi birçok kulüp başkanı da malzemeleri yıkayıp hazırlıyor, bu işin doğasında bu fedakarlık var” diye konuştu.

Amatör kulüplerin yöneticileri, sınırlı bütçeler ve kaynaklarla çalışırken, spora olan tutkuları sayesinde tüm zorlukların üstesinden geliyor. Mehmet Üzüm gibi yöneticiler, takımlarının sadece saha içindeki performansını değil, aynı zamanda sahaya çıkmalarını sağlayan her ayrıntıyı düşünüyor. Bu fedakarlıklar, amatör sporun gerçek kahramanlarını oluşturuyor. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.