Takip Et
  • 4 Aralık 2014, Perşembe 14:00

Spor Lisesi ve Germencik şampiyon

Kızlarda dereceye giren takımlar.

Aydın'da Liseler Arası Masa Tenisi İl Birinciliği yarışmaları Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapıldı. Genç kızlar kategorisinde Germencik Lisesi, genç erkeklerde de İncirliova Spor Lisesi birinci oldu.

Genç erkeklerde 13 okuldan 47, genç kızlarda da 9 okuldan 35 öğrenci masa tenisi takımları yarışmaya katıldı. Erkeklerde İncirliova Spor Lisesi, kızlarda da iki yıldır üst üste şampiyon olan Germencik Anadolu Lisesi il birincisi oldular. Bu iki okul da Türkiye Şampiyonası grup yarışmalarında Aydın’ı temsil edecek.

Yarışmalar sonunda ilk dört dereceye giren takımlara kupaları ve sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selami Balkan, Okul Sporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe verdi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Genç kızlarda birinci Germencik Anadolu Lisesi, ikinci Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi, üçüncü Murat-Hale Küçükoğlu Anadolu Meslek Lisesi, dördüncü Söke Cafer Efe Meslek Teknik Anadolu Lisesi, genç erkeklerde birinci İncirliova Spor Lisesi, ikinci Özel TED EGE Koleji, üçüncü Özel Yesevi Anadolu Lisesi, dördüncü de İbn-i Sina Meslek Anadolu Lisesi oldu. (HAKAN TUĞRUL)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.