Takip Et

Madalyalarını şehit annesinden kupayı da Başkan’dan aldılar

Aydın’ın Efeler ilçesinde belediyenin katkılarıyla  düzenlenen Kurtuluş Kupası Turnuvası’nda şampiyon takımın oyuncuları madalyalarını şehit annesinden, kupalarını da Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’den aldı.

Efeler Belediyesinin katkılarıyla Umurlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı anısına, halı saha turnuvası tertiplendi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ile Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal, Efeler Belediye Meclis Üyesi Abdullah Candemir, Umurlu Mahalle Muhtarı Mehmet Yengi ile azaları ve şehit annesi Sevim Keser de final müsabakasını izleyenler arasında yer aldı.

24 Ağustos’ta başlayan Kurtuluş Kupası Turnuvası Final Müsabakası, Berat Şap FK ile Şehit Mahir Yıldırım takımları arasında oynandı. Turnuvanın şampiyonu 8-6’lık skorla Şehit Mahir Yıldırım takımı oldu.

Şampiyon Şehit Mahir Yıldırım takımı oyuncularının madalyalarını, şehit annesi Sevim Keser taktı. Takımın şampiyonluk kupasını da Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin takdim etti. Şampiyon takımın kaptanı ve oyuncuları aldıkları kupayı, Şehit Mahir Yıldırım’ın annesi Sevim Keser’e hediye etti.

Umurlu Mahalle Muhtarı Mehmet Yengi, centilmenlik içerisinde tamamlanan turnuvaya katılan tüm takımlara ve oyunculara ve turnuva maçını kendileri ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’e teşekkür etti. Muhtar Yengi, yeni turnuva için hazırlık içerisinde olduklarını da ifade etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.