Takip Et
  • 6 Eylül 2024, Cuma 15:06

İncirliova’ya 2 önemli yatırım

Aydın’ın İncirliova ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile 200 kişilik pansiyona sahip 32 derslikli İmam Hatip Lisesi’nin inşaat alanlarında, AK Parti Aydın milletvekilleri incelemelerde bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk ile İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya eşliğinde ilçedeki yatırımları inceledi.

İncirliova için önemli 2 proje alanında yapılan incelemenin ardından bir açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Yatırım bedeli 85 milyon TL olan Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bireysel Antrenman Spor Salonunun inşaat alanını yerinde inceledik. En kısa sürede bitirilmesini planladığımız bu yatırımların sporcularımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca, yapımı devam eden 200 kişilik pansiyona sahip 32 derslikli İmam Hatip Lisesi, Özel Eğitim Okulu ve 8 derslikli Anaokulunun inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak gelinen son aşamaya dair bilgi aldık. Kıymetli öğrencilerimizin fiziki koşulları daha iyi okullarda eğitim görmeleri için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.