Takip Et

Efeler’in kadın muhtar adayı çok Cesaretli çıktı

Aydın’ın Efeler İlçesi Efeler Mahallesi’nde 11 erkek aday karşısında yarışan Elif Cesaretli, rakiplerine büyük fark atarak, mahallenin yeni muhtarı seçildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler Mahalle Muhtarı Şerif Ali Avcı’nın aday olmadığı yerel seçimlerinde, 12 muhtar adayı yarıştı. Abdurrahman Mızrak, Cihat Tosun, Elif Cesaretli, Engin Ergin, Gökhan Avcı, Hamit Çırpan, Kenan Ekincioğlu, Mehmet Akyüz, Mehmet Sakallı, Mustafa Baylan, Mücahit Şahin, Ufuk Civelek ve Zafer Uçar’ın Muhtar Adayı olarak yarıştıkları seçimlerde alınan oy oranları da dikkat çekti.

Efeler Mahallesi Muhtar Adayları içerinde Mehmet Akyüz sadece 2 oy alabilirken, 3 bin 724 seçmenin oyunu alan Elif Cesaretli, mahallenin yeni muhtarı olmayı başardı. Cesaretli’nin en yakın rakibi Ufuk Civelek’e bin 464 oy çıktı.

Evli ve 3 çocuk annesi olduğunu belirten Elif Cesaretli, “Ben vatandaşa hizmet etmeyi çok seviyorum. Bu nedenle çalıştığım firmadan ayrılıp, mahalli idarelerin en küçük birimi olan muhtarlık için aday oldum. ‘Ek işim değil, tek işim olacak’ sloganı ile 11 aday karşısında yarıştım. Mahalle sakinlerimin teveccühü ile Efeler Mahallemize muhtar olarak seçildim. Bundan dolayı çok mutluyum” diye konuştu. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.