Takip Et

Aydın'da kadın cinayeti

Aydın’ın Efeler ilçesinde 27 yaşındaki Ebru Öcal, eski sevgilisi olduğu iddia edilen C.K. tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, Efeler İlçesi Güzelhisar Mahallesi 54 Sokak’ta saat 12:30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşi ile ayrılma aşamasında olduğu belirtilen Ebru Öcal, bir süre C.K. ile birlikte yaşadıktan sonra eşi ile barışarak evine geri döndü. Eşi S.Ö. ve 2 çocukları ile birlikte yeni taşındıkları eve gelen eski sevgili C.K., görüşmek için Ebru Öcal’ı ikna etti. Eve giren C.K., genç kadını bıçak  darbeleri ile öldürdü.
Tartışma sesileri üzerine komşuları polisi aradı.  İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerindeki incelemenin ardından Ebru Öcal’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırılacağı belirtildi.
Polis ekipleri ve Nöbetçi Savcılığın olay yerindeki incelemeleri devam ettiği ifade edilirken, cinayet şüphelisi C.K’nın arandığı öğrenildi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.