Takip Et
  • 19 Ekim 2024, Cumartesi 16:43

Aydınlı tabipler Bölge Toplantısına ev sahipliği yapıyor

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın

Ege Bölgesi Tabip Odaları toplantısı, Aydın Tabipler Odası’nın ev sahipliğinde başladı. Toplantının ilk günü 7 farklı ilden gelen misafirlerin katılımı ile yapıldı.

Efeler Zincirlihan Otel’de 19 -20 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan Bölge Toplantısına, Aydın Tabipler Odası ev sahipliği yaptı. Program, 1 dakikalık saygı duruşu ile başlarken, açılış konuşmasını da Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın yaptı.

Aydın Tabip Odası olarak Bölge Toplantısına ilk kez ev sahipliği yaptıklarını belirten Prof. Dr. Osman Nuri Aydın, “Öncelikle merkez konsey üyelerimize çok çok teşekkür ederiz. Yarınki toplantımızda kamuoyuna mal olan ve basına da çok meşgul eden hepimizin canına yakan sağlık camiasını da zarar veren bir bebek ölümleri konusu var. Bu konuda, Türkiye Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Alpay Azap hocamız yarın bir basın açıklaması yapacak. İki gün sürecek olan toplantımızda, 20 yıl önce yaşamadığımız ama son dönemlerde artan sağlık çalışanlarına şiddet başta olmak üzere birçok konuyu da ele alacağız” dedi.

Aydın Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Aydın, “Bugünkü toplantımızı 5 odamızın katılamadı. Nedeni ise, Ankara'da düzenlenen Vergi Adaletsizliği için sendikalarında çağrısı ile bir miting yapılmaktadır. Gelemeyen oda başkanlarımız genel sekreter ve üyeleri bu mitingde yer aldıkları için bugün aramıza katılamadılar. Toplantımızın ilk gününü diğer 7 tabii odası başkanlarının katılımı ile gerçekleşmektedir” sözlerine yer verdi.

Toplantı, diğer illerden gelen katılımcıların kendilerini tanıtma ve karşılaştıkları sorunları dile getirmesiyle devam etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.